beataa Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2012 Cisza na forum ......Wszyscy czekają. A może ma ktoś jakieś newsy? Jak przygotowujecie się do ewentualnej rozmowy? Ja np. intensywnie uczę się języka.
terrorystka Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2012 ja intensywnie myślę o tym, co to będzie jeśli ewentualna rozmowa przebiegnie z pozytywnym rezultatem. mam nadzieję, że nie jestem jedyną osobą, która nawet nie wiedziałaby w który zakamarek Stanów się udać (?) ;-)
sly6 Napisano 20 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Lipca 2012 taka cisza na forum moze potrwac z miesiac czasu jeszcze
lembryk Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2012 Po 15 sierpnia jak się ukaże biletyn na wrzesień i pierwsze osoby dostaną terminy rozmów cisza zostanie przerwana. Ja natomiast myślę czy wogóle doczekam się rozmowy, bo mam wysoki numer.
bebe Napisano 20 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2012 Witam! Ja wysłałam wiadomość do KCC z zapytaniem czy doszedł list i już 10 dni nic nie odpowiadają. Może ktoś z was tak miał? Myślę o wysłaniu jeszcze raz zapytania?
beataa Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 Witam! Ja wysłałam wiadomość do KCC z zapytaniem czy doszedł list i już 10 dni nic nie odpowiadają. Może ktoś z was tak miał? Myślę o wysłaniu jeszcze raz zapytania? Sprawdź w spamie, ja tez się denerwowałam a odpowiedź była już tam od dawna.
jupiter Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 a ja sie zastanawiam czy na rozmowe przydałoby sie wziąć taki druk z potwierdzeniem sponsora ze stanów bo tak z 15 lat temu znajoma jak wylosowala to miała dobrego sponsora czyli kogos kto ją tam utrzyma jakis czas jak myslicie warto o to sie starac czy dzis juz nie trzeba,
mariano85 Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 ja intensywnie myślę o tym, co to będzie jeśli ewentualna rozmowa przebiegnie z pozytywnym rezultatem. mam to samo!! jakoś po wylosowaniu GC bardzo sie cieszylem wszystko bylo dla mnie jasne co jak gdzie .... a teraz jakos lekki strach, niepewnosc, 100000 pytan w mojej glowie
bebe Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 Sprawdź w spamie, ja tez się denerwowałam a odpowiedź była już tam od dawna. Sprawdziłam nic nie ma. Wysłałam jeszcze raz. Trochę się denerwuję. Beataa w temacie podałaś coś więcej niż case number?
beataa Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 Sprawdziłam nic nie ma. Wysłałam jeszcze raz. Trochę się denerwuję. Beataa w temacie podałaś coś więcej niż case number? Tylko numer w temacie a w treść zaczerpnęłam z jednego z postów na tym forum.Powodzenia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.