capricorn Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 ja intensywnie myślę o tym, co to będzie jeśli ewentualna rozmowa przebiegnie z pozytywnym rezultatem. mam nadzieję, że nie jestem jedyną osobą, która nawet nie wiedziałaby w który zakamarek Stanów się udać (?) ;-) Witam w klubie.. przynajmniej co do punktu drugiego bo po fazie ogólnej euforii i miliona pomysłów, na dzień dzisiejszy jestem w wielkiej kropce. No nic, zobaczymy co będzie po 15...
OLUDOMI Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 Witam to mój pierwszy post ale obserwowoalm forum nabieżąco o tóż ktoś napisal ze nei odpisuja mu 10 dni mi napisali dwa razy ze nie sa wstanie przetworzyc mojego meila bo maja tyle meilow takze chyba w lipcu nie dostaniemy wogóle odp czy nasze papierki doszly. Ja mam takie pytanko otóz zielona karte wylosował mój chłopak teraz już mąż oczywiscie papiery poszyly po slubie zebys my byli obeje ujeci w tym wszytkim i mam taki klopot ze moj maz jest szczepiony tylko na dwie zeczy te co byly jako noworodek i wydaje mi sie ze tarz szybko musi sie doszczepic bo np na zoltaczke sa dwie albo 3 dawki i trzeba na to 3 miesiace bo to sa dawki co miesiac i chcialam sie upenic czy dobrze mysle ze trzeba to jak najszybciej zalatwiac oczywiscie ja nie mam tego problemu. No i nie podpisalam papierow numerem tych co wyslalam szajze bo zapomnialam mam nadzieje bedzie wporzątku. Jakby ktos cos wiedzial o tych szczepieniach to odpiszcie sory za bledy pozdrawiam
sly6 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 to ze przepraszasz za bledy to dobrze ale czemu ich nie poprawisz/.masz takie cos jak edycja przez jakis czas prosze kolejnym razem takie cos zrobic. a moze upewnij sie dzwoniac do lekakrzy co sie tym zajmuja,do rejestracji co musi Twoj maz zrobic..liste lekarzy masz na forum oraz na stronie Ambasady USA Jupiter nadal takie cos funkcjonuje ,jak I-134 i jesli masz taka mozliwosc to wez takie cos.
OLUDOMI Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 a ja wiem mam listę lekarzy i wszystko ale chyba szczepienia mogę wykonać w swoim zakresie nie muszę donich dzwonić bo wolałabym tego uniknąć dzięki za odpowiedź
sly6 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 jak mozesz wykonac to niech potem lekarz napisze co sie wzielo ktos tutaj pisal o takiej ksiazce z sanepidu ze sie dostaje po takich szczepieniach
OLUDOMI Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 ja mam jego kartę szczepień którą trzeba mieć do sanepidu dzwoniliśmy kiedyś ale oni niczego nie wydają także mamy kartę szczepień.
sly6 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 a to dobrze ze taka macie karte o tej karcie pisze w tym temacie http://forum.usa.info.pl/topic/20744-badania-lekarskie-gc-krakow-mini-przewodnik/
bebe Napisano 21 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 Ja dzwoniłam do lekarki z listy ambasady, zapytała sie ile mam lat i powiedziała że mam zaszczepić tężec- błonicę i wzw, te szczepienia ją będą interesowały. nie wiem jak inni lekarze. Wspomnę że mam 34 lata.
sly6 Napisano 21 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Lipca 2012 bebe inni lekarze to samo powiedza jak sa z listy Ambasady
cherry.pie Napisano 22 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 22 Lipca 2012 ja intensywnie myślę o tym, co to będzie jeśli ewentualna rozmowa przebiegnie z pozytywnym rezultatem. mam nadzieję, że nie jestem jedyną osobą, która nawet nie wiedziałaby w który zakamarek Stanów się udać (?) ;-) Jeżeli nie wiesz to po co brałaś udział w losowaniu?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.