Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam,

już praktycznie mam wszystko co potrzebne na rozmowę i mam pytanie odnośnie opłaty za rozpatrzenie wniosku, z tego co wyczytałem to opłata ta wynosi 330$. Trzeba kupić dolary i to zapłacić w ambasadzie czy w jakiś inny sposób?

pozdrawiam

Napisano

Mam pytanie. Gdzie i jak zapłacić za zaświadczenie o niekaralności w przypadku wysłania zapytania drogą pocztową. Nigdzie nie ma o tym wzmianki, jedynie że kosztuje to 50 zł. Nie byłoby problemu gdybym mógł odebrać to osobiście, tylko pocztą. Czy kwit z opłąty wysyła się razem z tym formularzem zapytania. Na stronie ms.gov.pl nie ma wzmianki o numerze konta. Proszę o poradę.

Napisano

Wie ktoś może jak wygląda rejestracja u kuriera TNT? Może ktoś już to robił i wie, jak nie to zadzwonię jutro do ambasady i się zapytam o to i napisze co i jak.

Napisano

Próbował ktoś kupić znaczek skarbowy w Krakowie? Gdzie można to zrobić? Pytałem na poczcie - Pani w okienku zrobiła wielkie oczy i powiedziała, że już nie ma czegoś takiego, że teraz tylko można przelewem płacić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...