OLUDOMI Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 no już jedni są możliwe że po rozmowie.... ciary przechodzą...
Joanna30 Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Oli, ja myślę, że wystarczą złotówki. W końcu masz 6 miesięcy na wyjazd... Możesz czekać na lepszy kurs walutowy, żeby przewalutować fundusze No, ciekawe, jak idą rozmowy...
sly6 Napisano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2012 oli33 jak narazie zlotowki mozna wymienic wiec nie ma problemu przedstawic takie konto ludzie tez przedstawiaja akta wlasnosci,ze maja akcje,obligacje ,bo to jest kasa co do rozmowy to nadal trwaja i jesli ktos byl z samego rana to juz moze wychodzic ale czasami to trwa i 3-5 godz takie cos w zaleznosci ile jest osob pewnie cos bedzie wiadome wieczorem lub tez jutro,jak nie za pare dni
gocha80 Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 O nie ja licze na relację jeszcze dzisiaj , a jutro..znów idziemy na całość czyli DV2014!!
Andriuu Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 O nie ja licze na relację jeszcze dzisiaj , a jutro..znów idziemy na całość czyli DV2014!! czy sa osoby któr wylosowały zielona w DV2013 i skałają na DV2014 ???? - teoretycznie jeszcze kazdemu mogą odmówic
mariano85 Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 DZWONILI Z AMBASADY WŁAŚNIE ODWOŁALI WSZYSTKIE ROZMOWY NA JUTRO!!! :(
terrorystka Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 O matko... podali chociaz nowy termin? No to sie zaczyna robic kolorowo!
OLUDOMI Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Andriu i co skladasz jeszcze raz wniosek???
Rademedes Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 DZWONILI Z AMBASADY WŁAŚNIE ODWOŁALI WSZYSTKIE ROZMOWY NA JUTRO!!! :( powiedzieli dlaczego i podali chociaz nowy termin?
mariano85 Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Pani która dzwoniła powiedziała że mają problemy z komputerami, dokładniej mówiąc z oprogramowaniem które mają od KCC... wpisując nasze dane do komputera powinno im sie wyswietlić nasza"historia", nie moga pobrac odcisków ani zrobic zdjęć. Powiedziała mi że Ci ktorzy mieli dzisiaj rozmowe od 7 30 jeszcze o 15 40 byli w ambasadzie i czekali na rozwiązanie problemu. Jezeli chodzi o termin to powiedziała że zadzwonią jak tylko wszystko naprawią(dzien-tydzien ..nie wiedziała) i wtedy razem ze mna ustalą termin! SZKODA :( już sie nastawiłem a tu psikus czekamy co napiszą "babe" i "bajon" oni mieli dzisiaj rozmowy!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.