Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Oli, ja myślę, że wystarczą złotówki.

W końcu masz 6 miesięcy na wyjazd... Możesz czekać na lepszy kurs walutowy, żeby przewalutować fundusze ;)

No, ciekawe, jak idą rozmowy... :)

Napisano

oli33 jak narazie zlotowki mozna wymienic :) wiec nie ma problemu przedstawic takie konto

ludzie tez przedstawiaja akta wlasnosci,ze maja akcje,obligacje ,bo to jest kasa :)

co do rozmowy to nadal trwaja i jesli ktos byl z samego rana to juz moze wychodzic ale czasami to trwa i 3-5 godz takie cos :)

w zaleznosci ile jest osob :)

pewnie cos bedzie wiadome wieczorem lub tez jutro,jak nie za pare dni :)

Napisano

O nie ja licze na relację jeszcze dzisiaj , a jutro..znów idziemy na całość czyli DV2014!!

czy sa osoby któr wylosowały zielona w DV2013 i skałają na DV2014 ???? - teoretycznie jeszcze kazdemu mogą odmówic

Napisano

Pani która dzwoniła powiedziała że mają problemy z komputerami, dokładniej mówiąc z oprogramowaniem które mają od KCC... wpisując nasze dane do komputera powinno im sie wyswietlić nasza"historia", nie moga pobrac odcisków ani zrobic zdjęć.

Powiedziała mi że Ci ktorzy mieli dzisiaj rozmowe od 7 30 jeszcze o 15 40 byli w ambasadzie i czekali na rozwiązanie problemu.

Jezeli chodzi o termin to powiedziała że zadzwonią jak tylko wszystko naprawią(dzien-tydzien ..nie wiedziała) i wtedy razem ze mna ustalą termin!

SZKODA :( :( już sie nastawiłem a tu psikus :(

czekamy co napiszą "babe" i "bajon" oni mieli dzisiaj rozmowy!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...