Dejmos Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Nic tylko pogratulować Rozmowa jest zawsze po polsku nawet jeżeli w dokumentach wpisało się, że się mówi po angielsku?
sly6 Napisano 1 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 1 Października 2012 to zalezy od Konsula czasami sie mowi po angielsku to tak jak przy wizach turystycznych
cherry-87 Napisano 1 Października 2012 Zgłoś Napisano 1 Października 2012 Witam. Mam prośbę, mógłby mi ktoś napisać w jaki sposób uzyskać list z TNT o dostarczeniu paszportu? Zarejestrowałem się na http://portal.ustraveldocs.com/?language=Polish&country=Poland , zalogowałem się, jestem na głównej stronie i co dalej? Z góry dziękuje za odpowiedź
Aberek Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 Witam. Mam prośbę, mógłby mi ktoś napisać w jaki sposób uzyskać list z TNT o dostarczeniu paszportu? Zarejestrowałem się na http://portal.ustrav...&country=Poland , zalogowałem się, jestem na głównej stronie i co dalej? Z góry dziękuje za odpowiedź Po zalogowaniu masz po lewej stronie pozycję "Wyznacz spotkanie". Klikasz i dalej postępujesz zgodnie z tym co na ekranie.
sly6 Napisano 2 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 2 Października 2012 co do opisywania to byly kiedys takie opisy jak ze bylismy o godz 10,,byla kolejka,potem np skladalo sie najpierw papiery,tam sie placilo,jaka kwota..potem sie czekalo na rozmowe,bylo duzoo ludzi,ktos odchodzil z braku papierow lub tez ktos nie dostal wizy itd,,I tak mozna by pisac to taki dalem przyklad jak kiedys pisaly osoby
Azja666 Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 jest ktos kto ma jutro rozmowę?
Azja666 Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 no i stało się rozmowa przełożona na 19 pazdziernik. Dalej maja kłopoty z systemem....
skwareek Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 Tylko Wam gratulowac i zazdroscic szczesciarze!!
bebe Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 My mamy się zgłosić nie wcześniej niż we wtorek (za tydzień), żeby dokończyć procedurę czyli odciski palców i zdjęcie. Powiem wam że jak tak czytam to mielismy szczęście bo już jesteśmy po rozmowie i wiemy że pozytywnie rozpatrzone są nasze sprawy. Jedyny minus że trzeba jechać jeszcze raz do warszawy, ale już na luzie inne emocje.
Azja666 Napisano 2 Października 2012 Zgłoś Napisano 2 Października 2012 a jak wygląda sama rozmowa? to prawda, że rozmowa sie odbywa przy okienku? Jesli bede tam z męzem to bedziemy razem na rozmowie czy osobno?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.