terrorystka Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 wow! super - gratuluję wszystkim pozytywnych rezultatów i trzymam kciuki za dalszą, tą praktyczną część emigracji mam nadzieję, że za jakiś czas założymy oddzielny temat o faktycznej emigracji już po wylocie, fajnie byłoby podzielić się pierwszymi wrażeniami po drugiej stronie wody cheers!
SuperTraveller Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Ja chętnie będę śledził Wasze relacje z pobytu za wielką wodą Zwłaszcza pierwsze kroki i porównanie USA do tego co pamiętacie z Polski.
bajon Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Gratulacje!!! A tak z czystej ciekawosci - w jakie miejsca emigrujecie?? Będę mieszkał w Farmington, CT. Jak tylko wyjadę to będę pisał co jakiś czas, bo sam szukałem takich relacji osób, które wyjechały do USA, myślę że mogą komuś się takie opisy przydać.
cherry-87 Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Gratulacje!!! A tak z czystej ciekawosci - w jakie miejsca emigrujecie?? Ja swoje szczęście zacznę szukać w mieście wszystkim Polakom najlepiej znane - Chicago
Dejmos Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Jeżeli się uda to razem z żoną planujemy wyjechać do Atlanty lub Nowego Jorku.
mariano85 Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Właśnie wyszedłem z interview, powiem szczerze ze ta rozmowa to czysta formalność, cała procedura przeszła identycznie jak opisała użytkowniczka o nicku bebe, konsula miałem afroamerykanina - sympatyczny i dobrze mówi po polsku cieszę się ze mam juz to za sobą, teraz czas powoli przygotowywać się do wyjazdu GRATULACJE!! kto nastepny???
sly6 Napisano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2012 bajon dobrze ze chcesz cos pisac ale i tak zycie pokaze co ma pokazac ale co bede wiecej pisac troche juz jestem na tym forum i ktos tam mial cos napisac,itd a do tej pory aby moze pare postow i cisza
jaroamg Napisano 4 Października 2012 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Witam Tak sobie właśnie podliczyłem ile ta cała" zabawa" będzie mnie kosztować wraz z 4 osobową rodziną... Aby dojść do etapu rozmowy z konsulem wydać muszę ponad 5000 zł!!!! A jeszcze bilety i kasa na początek... To nie jest kraj dla biednych ludzi... pozdrawiam
sly6 Napisano 4 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Października 2012 to przy tych cenach wiz tak to widzisz a jak One byly drozsze i to prawie 900 dol
oryginalnyjanek Napisano 5 Października 2012 Zgłoś Napisano 5 Października 2012 witam, mam pytanie, czy jeśli chcę wyjechać do USA od ok. czerwca 2015 roku to mogę brać udział w DV-2014 ? jeśli mnie wylosują to nie będzie problemu, że chcę wyjechać w 2015 r. ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.