Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

wow! super - gratuluję wszystkim pozytywnych rezultatów i trzymam kciuki za dalszą, tą praktyczną część emigracji :)

mam nadzieję, że za jakiś czas założymy oddzielny temat o faktycznej emigracji już po wylocie, fajnie byłoby podzielić się pierwszymi wrażeniami po drugiej stronie wody :)

cheers!

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Gratulacje!!!

A tak z czystej ciekawosci - w jakie miejsca emigrujecie??

Będę mieszkał w Farmington, CT.

Jak tylko wyjadę to będę pisał co jakiś czas, bo sam szukałem takich relacji osób, które wyjechały do USA, myślę że mogą komuś się takie opisy przydać.

Napisano

Właśnie wyszedłem z interview, powiem szczerze ze ta rozmowa to czysta formalność, cała procedura przeszła identycznie jak opisała użytkowniczka o nicku bebe, konsula miałem afroamerykanina - sympatyczny i dobrze mówi po polsku ;) cieszę się ze mam juz to za sobą, teraz czas powoli przygotowywać się do wyjazdu

GRATULACJE!! kto nastepny???

Napisano

bajon dobrze ze chcesz cos pisac ale i tak zycie pokaze co ma pokazac

ale co bede wiecej pisac ;)

troche juz jestem na tym forum i ktos tam mial cos napisac,itd a do tej pory aby moze pare postow i cisza ;)

Napisano

Witam

Tak sobie właśnie podliczyłem ile ta cała" zabawa" będzie mnie kosztować wraz z 4 osobową rodziną...

Aby dojść do etapu rozmowy z konsulem wydać muszę ponad 5000 zł!!!!

A jeszcze bilety i kasa na początek... To nie jest kraj dla biednych ludzi...

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...