Matthew Kaczorowski Napisano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam. W te wakacje chciałbym z narzeczoną polecieć do Usa. Ja mam wize już do 2020 roku. A ona bedzie pierwsz raz się starać. Jest studetką. Teraz I roku ale bedzie normalnie kontunuować naukę. Chodzi mi dokładnie o to że lecilibyśmy do mojej siostry. Ona jest Obywatelką USA. Ale jest po rozwodzie i mieszka w wynajmowanym domu. I teraz nie wiem czy moja narzeczona powinna we wniosku napisać ze zatrzyma się u mojej siostry czy co? W sumie tam jest jeszcze moja ciocia z wujkiem. Mieszkają od ponad 25 lat. Oboje mają obywatelstwo.. Jak możecie to doradźcie mi co pisac we wniosku. A starała by sie o wize ok 18 maja. Pozdrawiam...
kzielu Napisano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 We wniosku najlepiej odpowiedziec na pytania. Nie ma tam miejsca na elaborat pt. po co chce wyjechac do USA...
Matthew Kaczorowski Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 Wiem o tym. Ale dokładnie chodzi mi o to czy konsul może się pytać o mojej kobiety o moją siostrę i jej sytuację życiową...? Jak ja się starałem to jeszcze żyła z mężem a teraz już nie...
sly6 Napisano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 a Ty podawales na rozmowie takie szczegoly i gdzies zostalo to zapisane?
Matthew Kaczorowski Napisano 20 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2012 No było tylko do wypełnienia adres pobytu w usa. więc moja dziewczyna też powinna napisać adres mojej siostry prawda?
Matthew Kaczorowski Napisano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2012 Okay... Dziękuje za pomoc..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.