Skocz do zawartości

Wiza Na W&t A Wpisy W Indeksie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

tego to nie widzialam. ludzie mieli albo indeksy albo te wyciagi, tylko koniecznie podbite przez dziekanat. a czemu ksero indeksu? nie masz go przy sobie? jak juz to dla bezpieczenstwa wzielabym jakies pieczatki z dziekanatu.

Napisano

tego to nie widzialam. ludzie mieli albo indeksy albo te wyciagi, tylko koniecznie podbite przez dziekanat. a czemu ksero indeksu? nie masz go przy sobie? jak juz to dla bezpieczenstwa wzielabym jakies pieczatki z dziekanatu.

nie mogę zabrać indeksu z dziekanatu. zmieniłam wydział kilka miesięcy temu i ogólnie jest bałagan z moimi ocenami ;)

Napisano

Witam

Mam pytanie nie wiecie ile trzeba czekac na wizyte w ambasadzie. Pani z biura mowi ze dopiero pod k0oniec maja sa najblizsze terminy wizyt? I nie wiem czy jej wierzyc czy znowu oszukuje

Napisano

nie wydaje mi sie aby pani siedząca na telefonie robiła sobie jaja z dzwoniących i oszukiwala...

Chodzi mi o Pania z biura z ktorego bede jechal na WAT juz raz mnie oszukala.

A jesli chodzi o wizy to macie juz ustalone terminy rozmow w ambasadzie??

Napisano

ja wysylalam dokumenty przed swietami to w tym tygodniu mialam rozmowe. moja kolezakna wysylala po swietach i tez juz jest po rozmowie. wiec wydaje mi sie ze ta twoja pani cos kreci :/

• 2 tygodnie później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...