Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 578
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Nie wiem co o tym myśleć, nie mogę znaleźć na zagranicznych forach kogokolwiek kto by twierdził, że został dolosowany w dniu dzisiejszym. Nie licząc naszej forumowej koleżanki i jakiegoś Irańczyka który przekonuje, że ktoś z jego rodziny został dziś wylosowany.

Napisano

Czy na podstawie tego , że jest jednak dolosowywanie można wyciągnąć wniosek że wszystkie osoby z losowania w maju

zostaną obsłużone ? . Pytam bo mam wysoki nr 258xx .

Napisano

Nie wiem co o tym myśleć, nie mogę znaleźć na zagranicznych forach kogokolwiek kto by twierdził, że został dolosowany w dniu dzisiejszym. Nie licząc naszej forumowej koleżanki i jakiegoś Irańczyka który przekonuje, że ktoś z jego rodziny został dziś wylosowany.

Mam Nadzieje ze nie wątpisz w Moja Prawdomownosc?? Naprawde Mnie Dolosowali!!! Gdybym Miala mozliwosc to bym wyslala wam jako dowod list z kentucky, ale niestety.. Martwie sie tylko teraz bo mam wysoki numer i nie wiem czy cos z tego Bedzie :( Widze ze "trend" masz numer zblizony do Mnie.. dosc wysoki, Miejmy nadzieje ze nam sie uda!!!

Napisano

Gratulacje neli! mi w explorerze w ogole sie strona nie laduje! moge jedynie sprawdzic przez mozille i HAS NOT BEEN SELECTED. Watpie aby przegladarka miala jakiekolwiek znaczenie

Napisano

Jeżeli dolosowali to garstkę ludzi i jedna nasza forumowiczka miała szcęscie...mysle że to i tak sukces ze mamy jedną osobę....

zobaczcie ze wtedy na 2000 osób mielismy kilkana tym forum nie tak duzo jak na 2000, tearz moze z polski dolosowali np kilkadziesiat i z innych krajów tez...

masa ludzi nie jest porejestrowana na forach...

zobaczymy jak zmieni sie status na stronie po zalogowaniu

Napisano

Mam Nadzieje ze nie wątpisz w Moja Prawdomownosc?? Naprawde Mnie Dolosowali!!! Gdybym Miala mozliwosc to bym wyslala wam jako dowod list z kentucky, ale niestety.. Martwie sie tylko teraz bo mam wysoki numer i nie wiem czy cos z tego Bedzie :( Widze ze "trend" masz numer zblizony do Mnie.. dosc wysoki, Miejmy nadzieje ze nam sie uda!!!

To tylko mój wrodzony sceptycyzm, nie uwierzę dopóki nie zobaczę... ;)

Napisano

nie ma powodu żeby komusnie wierzyc, w sumie wszystko co piszemy na tym forum opiera sie na wierze bo na czym innym?? nie mamy dowodów na żadne doświadczenia nasze którymi sie tu dzielimy...

Napisano

To tylko mój wrodzony sceptycyzm, nie uwierzę dopóki nie zobaczę... ;)

hehe , Ja tez chyba bym nie wierzyła, zreszta po sto razy wchodze na strone zeby sie upewnic ze to nie sen :) Naprawde Mi sie Udało!!!! Wysle Ci Kartke Z Usa :)

Napisano

anonimowość jaka jest na forum słuzy raczej prawdomówności wręcz wylewaniu zółci, której nie wylew się wśród znajomych, więc wkręcanie innych w kłamstwo zakrawa pod chorobę psychiczną i chęć zwrócenia na siebie uwagi "niewidzialnych" osób nie sądzę, żeby było tu wiele takich osób. Neli wylosowała i ztego trzeba się cieszyć, ja tam się ciesze bardzo! :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...