Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 578
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Zresztą Obiecuje ze bede na biezaco informowac jak przebiega Moja sytuacja, I czy w ogole z Moim dosc wysokim Numerem uda Mi sie Załapac, Mam Nadzieje!!! Dokładnie tak jak mówi Mikun, nie ma takiej mozliwosci zeby sprawdzic czy ktos klamie czy nie.

Ale to by bylo totalnie bezsensu. Pozdrawiam

Napisano

neli jeszcze raz gratulacje że ci sie udało mi sie nie udało ale tego sie spodziewałem nawet do tego wagi takiej nie przywiązywałem jak do losowania majowego....

generalnie ciesze sie że juz jest po tym dolosowywaniu teraz trzeba troche odpocząc od tego forum i tych całych plotek i teori.... :)

Napisano

anonimowość jaka jest na forum słuzy raczej prawdomówności wręcz wylewaniu zółci, której nie wylew się wśród znajomych, więc wkręcanie innych w kłamstwo zakrawa pod chorobę psychiczną i chęć zwrócenia na siebie uwagi "niewidzialnych" osób nie sądzę, żeby było tu wiele takich osób. Neli wylosowała i ztego trzeba się cieszyć, ja tam się ciesze bardzo! :)

DZiekuje , zgadzam sie w 100 % Buska!! :*

Napisano

hehe , Ja tez chyba bym nie wierzyła, zreszta po sto razy wchodze na strone zeby sie upewnic ze to nie sen :) Naprawde Mi sie Udało!!!! Wysle Ci Kartke Z Usa :)

wybralas juz sobie miasto/stan gdzie chcesz mieszkac ?:P

Napisano

wybralas juz sobie miasto/stan gdzie chcesz mieszkac ? :P

Hehe :) Wiesz Boje sie Marzyc.. Bo mam wysoki NUmer ,ale jak cos To New York :))) Bylam tam wiele razy !!! Jestm Zakochana w TYm miescie jak I w calych Stanach :) Trzymaj Kciuki, zeby sie Udalo :)

Napisano

Neli nie martw się wysokim numerem. Po co mieli by Cię dolosowywać (czy też powiadamiać o wylosowaniu później) a potem nie dopuszczać nawet do rozmowy w ambasadzie? A dla wszystkich zawiedzionych cytat ze strony travel.state.gov DV 2013 Entrants: Please keep your confirmation number until at least September 2013, even if you were not selected on May 1, 2012.

Czyli jest furtka, że mogą dolosowywać przez cały rok.

Napisano

Hehe :) Wiesz Boje sie Marzyc.. Bo mam wysoki NUmer ,ale jak cos To New York :))) Bylam tam wiele razy !!! Jestm Zakochana w TYm miescie jak I w calych Stanach :) Trzymaj Kciuki, zeby sie Udalo :)

dzialaj szybko, zbieraj kase i wszytko bedzie dobrze :) Jestes juz blizej niz dalej hehe pewnie, ze trzymam kciuki, mam nadzieje ze mi tez kiedys sie poszczesci ;)

Neli nie martw się wysokim numerem. Po co mieli by Cię dolosowywać (czy też powiadamiać o wylosowaniu później) a potem nie dopuszczać nawet do rozmowy w ambasadzie? A dla wszystkich zawiedzionych cytat ze strony travel.state.gov DV 2013 Entrants: Please keep your confirmation number until at least September 2013, even if you were not selected on May 1, 2012.

Czyli jest furtka, że mogą dolosowywać przez cały rok.

szczerze watpie aby mialo byc cos po 22 pazdziernika, zreszta osoby dolosowywane pozniej maja o wiele gorzej, mniej czasu na przygotowanie sie, uzbieranie pieniedzy i ogolne zebranie sie na przeprowadzke

Napisano

neli365

Od kilku godzin żyjesz moimi marzeniami, dlatego życzę Ci powodzenia, musiałaś mieć ogromne szczęście. Szanse na wylosowanie GC w głównym losowaniu są bardzo małe, nawet sobie nie wyobrażam jak niewielkie były teraz. Nikt nie wie jaka to była liczba, mogło to być dosłownie kilka, kilkadziesiąt osób z 84 tysięcy zgłoszeń.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...