georgepiggy Napisano 17 Maja 2012 Zgłoś Napisano 17 Maja 2012 Mam pytanko dt. takiej sprawy - moja żona (obywatel USA) sponsoruje mnie na GC i teraz czeka nas wypełnianie i wysyłanie Affidavit of support, ale ze względu na to, że żona mieszka i pracuje w Polsce to głównym sponsorem będzie jej ojciec. Z tego względu zastanawiamy się, czy moja żona musi wypełniać Affidavit of support, czy wystarczy, że zrobi to jej ojciec, zaznaczając, że jest jedynym sponsorem?
sly6 Napisano 17 Maja 2012 Zgłoś Napisano 17 Maja 2012 Musi takie cos zlozyc zona plus jej Ojciec jako wspolsponsor.
kzielu Napisano 17 Maja 2012 Zgłoś Napisano 17 Maja 2012 Mam pytanko dt. takiej sprawy - moja żona (obywatel USA) sponsoruje mnie na GC i teraz czeka nas wypełnianie i wysyłanie Affidavit of support, ale ze względu na to, że żona mieszka i pracuje w Polsce to głównym sponsorem będzie jej ojciec. Z tego względu zastanawiamy się, czy moja żona musi wypełniać Affidavit of support, czy wystarczy, że zrobi to jej ojciec, zaznaczając, że jest jedynym sponsorem? Tak jak sly pisze - ona jest zawsze glownym sponsorem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.