Marcim88 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Witam byłem wczoraj w ambasadzie USA w Krakowie rozmowa przebiegła dość szybko ale po chwili konsul nie wyraził zgody na wyjazd i zatrzymał paszport .Z tego co wiem oddają paszporty tym co niedostali wizy . Czy ktoś miał z was miał taką sytuacje proszę o pomoc ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 A nakleił na nim naklejkę DHL i oddał Ci drugą jej część? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcim88 Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 Nie nic mi nie oddawał zabrał paszport i formularz DHL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 To dziwne... W jaki sposób chcą Ci oddać paszport? Nie rozumiem. Szkoda, że nie zapytałeś go, po co mu Twój paszport... Może mógłbyś zadzwonić do konsulatu i zapytać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcim88 Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 Dla mnie też to jest dziwna sprawa wiec pomyślałem że może odeśle mi go tym kurierem bez wizy Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 A jak kto moze byc a jak mozna odeslac paszport jak nie przez dhl..w taki tez sposob odsyla sie paszporty z wiza lub tez wizy sa przypadki ze ktos dostaje informacje ze wiza jest ale juz dostaje dhl z paszportem ale bez wizy ,,sa takie przypadki I teraz jak bedzie u Ciebie to zobaczysz ale paszport dostaniesz ,jak bez wizy to z kartka i zakresolnym pkt za co nie dostales wizy lub tez wiza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.