pawel9xx Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Witam! Ukończyłem w czerwcu 18 lat oraz w najbliższych dniach ukończę drugą klasę Liceum Ogólnokształcącego. Zamierzam wziąć udział w loterii DV-2014, więc wrzesień - maj. Pod koniec kwietnia kończę trzecią klasę, a w maju mam matury(załóżmy, wszystkie zdane). Czy mogę wziąć udział w DV-2014? Czy ta szkoła/matury przekreślają moją szanse w najbliższej loterii? W przypadku, gdybym miał szczęście, musiałbym się wstrzymać z papierami? Jakie podać wykształcenie? Z góry dziękuje za odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
dareknow0 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Poczytaj instrukcje DV-2013 http://travel.state.gov/pdf/2013_DV_instructions_14SEP_Polish.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel9xx Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 Czyli pełne średnie, to pełne średnie - nie przeskoczę. Dzięki za odpowiedź, miłego wieczoru Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Nie przeskoczyc tego i zanim zadasz pytanie na forum to zapoznaj sie czy taka odpowiedz juz nie padala co do szkoly,wieku np w temacie o dv 2013 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
patrykgiel Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Czy wyksztalcenie srednie bez matury takze moze byc ?? w koncu jest to 12 letni odpowiednik ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 takze moze byc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.