iseq Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Kupiłem przez internet dwa bilety LOT, do i z NY. Przeczytałem na stronię, że odprawa online otwarta na 24h przed odlotem. Moje pytanie: skąd więc mam wziąć bilet powrotny (2 września), aby okazać go urzędnikowi na JFK? Pani na infolinii LOT powiedziała, że mam sobie wydrukować maila z potwierdzeniem zakupu, ale nie wiedziała, czy to starczy urzędnikowi. Co więc zrobić? dzięki Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 starczy takie cos a jak nie to szybko w systemie bedzie mozna zobaczyc na kiedy masz powrotny bilet To nie te czasy ze czegos nie bylo,teraz pare sek i widac jaki masz bilet,na kiedy wykupiony Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted June 24, 2012 Report Share Posted June 24, 2012 Jeśli masz potwierdzenie zakupu z numerem rezerwacji i datami lotu, to wydrukuj je i to wystarczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.