Skocz do zawartości

Selective Service System A Gc ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nikt nie każe Ci się poddawać.

Ale nie nakręcaj się, że wygrasz zieloną kartę w loterii.

Przejżyj sobie wątki dotyczące DV-2013, czyli tegorocznej loterii i zobacz, ile osób z biorących udział nie wylosowało zielonej karty.

Z tych nakręconych bywalców forum którzy z loterią wiązali wielkie nadzieje i nawet pytali jak druki wypełniać to chyba nikt nie wylosował .Pojawiło się na forum kilka nowych osób po wylosowaniu.

Kolejna sprawa to nikt nie wie ile jeszcze czasu ta loteria będzie funkcjonowała ,bo już czytałem o przymiarkach do likwidacji loterii.

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

do tego nalezy spelnic wymagnia i przejsc pozytwyna rozmowe z Konsulem ;)

Lecac do danego kraju i dostajac staly pobyt przyjmujesz te zasady tego kraju i pamietaj o tym obojetnie gdzie bys nie byl.nie mieszkal

Napisano

Loteria to jak Lotto, a istnieje takie cos np. ze kupuje tam mieszkanie np. za okreslona cene, i za te inwestycje i chec otworzenia biznesu i prace dla amerykanów dostane GC albo pozwolenie i mieszkanie tam na legalu ?

Napisano

Musisz poczytać na ten temat. O ile się nie mylę jak zainwestujesz $ 1 mln i otworzysz firmę dając zatrudnienie to jest taka możliwość.

Więc zaczynaj zbierać kasę .

Napisano

No az tyle to nie. Ale oni sa dziwni, po co im te wizy to ja nie wiem :-/ na razie sproboje szczescia w GC ale za rok gdy skoncze szkole bo teraz skonczylem 3 klase technikum jeszcze jeden rok i bede miec srednie wyksztalcenie to bede mogl brac udzial.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...