patrykgiel Napisano 4 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 4 Lipca 2012 Witajcie, wiem ze po wygraniu karty i odbyciu rozmowy z konsulem w wypadku przyznania jej paszport zostanie zatrzymany w celu ''drukowania'' Karty nastepnie w ciagu kilku dni wydrukowana karta zostaje przeslana wraz z paszportem do mojego domu. I w ciagu 180 dni musze wyjechac do stanow, i ty mam pytane bo nie moge znalezc nigdzie informacji o tym gdzie i jak odbiera sie karte ''ta wlasciwa plastikowa'' w stanach ??
sly6 Napisano 5 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2012 patrykgiel widze ze cos tam czytales ale nie zupelnie,,aby na szybko to wyjasnic w Konsulacie dostajesz wize na pobyt staly i ta wiza jest wazna 180 dni wjazd na teren USA,,po przylocie na granicy dostajesz pieczatke ze masz staly pobyt-rezydent i czekasz na koperte z GC ktora zostanie wyslania na Twoj adres podany w formularzu..Na karte mozesz czekac 2-3 tyg lub tez dluzej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.