lichwa Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Witam.Chciałem zapytać was czy podczas mojej podróży do nowego orleanu z 2 przesiadkami mój bagaż będzie automatycznie przenoszony do następnych samolotów czy musze to zrobić sam przy każdej przesiadce?Czy trzeba odprawiać się za każdym razem podczas przesiadek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapeta999 Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 Jeśli jest to jeden lot lączony nic nie musisz robić. Cyba że na każdy lot robileś osobno rezerwację. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 No jak nie musi jak musi przejsc clo w POE w US i nadac spowrotem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lichwa Posted July 10, 2012 Author Report Share Posted July 10, 2012 jest to 1 lot łączony czyli w stanach musze odebrać bagaż i nadać jeszcze raz do nowego orleanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 jest to 1 lot łączony czyli w stanach musze odebrać bagaż i nadać jeszcze raz do nowego orleanu? Musisz odebrac, przejsc clo i nadac ale nie w sensie odprawy tylko zwykle jest specjalna tasma dla re-check. Tagi bedziesz mial do portu docelowego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tapeta999 Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 kzielu ma racje... Sorry zle zrozumialem pytanie. Jeśli lecisz z Polski wprost do USA i tam się jeszcze przesiadasz, wtedy musisz odebrac i jeszcze raz nadać bagaż na przesiadce z linii miedzynarodowej na krajową. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubia Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 pierwszy raz słyszę, że trzeba odbierać bagaż przy przesiadce. trzy razy leciałam do Stanów i zawsze bagaż odbierałam w miejscu docelowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzielu Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 A mialas/miales przesiadke w US czy pierwsze lotnisko w US bylo miejscem docelowym ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rubia Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 A mialas/miales przesiadke w US czy pierwsze lotnisko w US bylo miejscem docelowym ? teraz załapałam:)przesiadkę mialam zawsze w Europie, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 No to właśnie dlatego nie musiałaś go odbierać i przenosić na inną taśmę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.