Trumbzgfud Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 Inicjatywa już ruszyła, ktoś wie gdzie się dodaje dowód wpłaty za program, bo to jest w wymaganych dokumentach i trzeba to dodać przed wysłaniem aplikacji? Ok, nieważne - już mam
Diverse Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 Co zaznaczyć Important Note : I acknowledge A) International Experience Canada (IEC) is a travel and work abroad initiative of Foreign Affairs and International Trade Canada. Your dependent(s) (i.e., wife/husband/common-law spouse, child/children) may not enter and reside in Canada by virtue of your IEC application/participation. Each dependent of an IEC applicant/participant must submit a separate application to IEC and/ or Citizenship and Immigration Canada (e.g., visitor, worker or student), to enter and reside in Canada. C) The IEC is not intended for persons who hold a study permit, persons who intend to apply for IEC participation and a study permit at the same time, or persons who intend to apply for a study permit while participating in the IEC.
gaznik89 Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 Jak wam idzie? Ja tylko moge się zalogować i musze czekać nie mam jeszcze paszportu:/odbieram dopiero 12.03.13. Gdzie znajde dane do przelewu tych 465zł bo nie moge znaleźć
Trumbzgfud Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 465zł wpłacasz jak już wyślesz całą aplikację czyli klikniesz submit application. Dostaniesz na konto message z informacjami gdzie i jak wpłacić pieniądze.
gaznik89 Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 Ok dzieki bardzo. Jestem ciekaw czy sie załapie na iec szkoda ze nie mam tego paszportu.
ciekawy12 Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 czy nalezy miec wczesniej oferte pracy? czy na miejscu w kanadzie mozna szukac?
reszczu Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 uzywacie polskich znakow w aplikacji ??
Diverse Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 Dobra wysłałem wszystko nie dołączyłem żadnego CV ani nie wybrałem pracy mam nadzieje że zaakceptują Co do przelewu ciężko było dostać potwierdzenie na dzisiaj. Więc dopiero z rana będę miał. //BTW. Nie uznają polskich.
sly6 Napisano 18 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 ciekawy jesli nic sie nie zmienilo to przy pracy wakacyjnej mozna bylo nie miec oferty pracy.i na miejscu jej szukac
smylka Napisano 18 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 18 Lutego 2013 Diverse dodałeś zeskanowany paszport czy poprostu zrobiłeś mu zdjęcie i przesłałeś je ??? Mam dylemat czy dołączyć poprostu zdjecie czy kupować na hama scaner....:/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.