Skocz do zawartości

International Experience Canada Na Rok 2013

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Inicjatywa już ruszyła, ktoś wie gdzie się dodaje dowód wpłaty za program, bo to jest w wymaganych dokumentach i trzeba to dodać przed wysłaniem aplikacji?

Ok, nieważne - już mam

• Odpowiedzi 1,3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Co zaznaczyć Important Note : I acknowledge A) International Experience Canada (IEC) is a travel and work abroad initiative of Foreign Affairs and International Trade Canada.

B) Your dependent(s) (i.e., wife/husband/common-law spouse, child/children) may not enter and reside in Canada by virtue of your IEC application/participation. Each dependent of an IEC applicant/participant must submit a separate application to IEC and/ or Citizenship and Immigration Canada (e.g., visitor, worker or student), to enter and reside in Canada.

C) The IEC is not intended for persons who hold a study permit, persons who intend to apply for IEC participation and a study permit at the same time, or persons who intend to apply for a study permit while participating in the IEC.

Napisano

Jak wam idzie? Ja tylko moge się zalogować i musze czekać nie mam jeszcze paszportu:/odbieram dopiero 12.03.13. Gdzie znajde dane do przelewu tych 465zł bo nie moge znaleźć

Napisano

Dobra wysłałem wszystko nie dołączyłem żadnego CV ani nie wybrałem pracy mam nadzieje że zaakceptują :P Co do przelewu ciężko było dostać potwierdzenie na dzisiaj. Więc dopiero z rana będę miał. //BTW. Nie uznają polskich.

Napisano

Diverse dodałeś zeskanowany paszport czy poprostu zrobiłeś mu zdjęcie i przesłałeś je ??? Mam dylemat czy dołączyć poprostu zdjecie czy kupować na hama scaner....:/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...