Salas Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Witam wszystkich miałem numer 600 któryś (nie chce mi się sprawdzać) ale dostałem właśnie POE Introduction Letter od wysłanie wszystkich dokumentów na drugim etapie czekałem dwa dni ale wysłałem im też stan konta od razu. Czy ktoś może mi powiedzieć czt na podstawie tego listu już mogę przekroczyć spokojnie granicę czy mam czekać na coś jeszcze z IEC ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
07listopad Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Dobra to przestaje być śmieszne. Złożyłam wszystko w Mycic 26 lutego i mój chłopak tak samo. Nie wiedzieliśmy jeszcze wtedy że zapomnieli umieścić na liście Proof of funds. Od tamtego czasu cisza, nic, nada. Nawet nie poprosili nas o potwierdzenie środków. Widzę, że inni dostają już pozwolenia. Nie wiem zupełnie co zrobić żeby jakoś to ruszyć. Pomysły pliz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A może w Mycic jest nadal po wysłaniu Apply Online i wejdź tam może można jeszcze cos dosłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aggi Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Ok dostałam: Your application to study or work in Canada has been approved. Ale mój mąż musi dołączyć zaświadczenie o niekaralności z Holandii, a wysyłaliśmy takie same dokumenty, najlepsze, że razem byliśmy w Holandi tylko ja dłużej ale to on ma dosłać zaświadczenie... Dzięki za linki ale dużo mi nie pomogły :/ Jak ktoś wie jak uzyskać takie zaświadczenie będąc w PL to proszę pisać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
07listopad Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A może w Mycic jest nadal po wysłaniu Apply Online i wejdź tam może można jeszcze cos dosłać Wtedy się otwiera cała nowa aplikacja.. chyba.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Wtedy się otwiera cała nowa aplikacja.. chyba.. No właśnie ciekawe czy można odpalic ta aplikację na nowo i im jeden dokument tylko dosłać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lila703 Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 A może w Mycic jest nadal po wysłaniu Apply Online i wejdź tam może można jeszcze cos dosłać DOSŁAĆ SIĘ NIE DA ALE WYSKAKUJE ZE TRZEBA WPSIAC CHECKLIST CODE WPSIUJE GO I PISZE ZE NIE PRAWIDLOWY. KTORY MAM WPISAC TEN KOD ? TEN PIERWSZY CZY TEN DRUGI (BO ROZUMIEM ZE Z TEJ APLKIACJI MYCIC Z TYCH KARTEK CO TRZEBA BYLO JE WYDRUKOWAC) Z TEGO CO PAMIETAM TO PRZECIEZ WPIZYWALAM JUZ CHECKLIST CODE WIEC JUZ NIE WIEM CZY MAM GO PO RAZ KOLEJNY DOPISAC CZY CO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trumbzgfud Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Szybkie pytania - gdzie będzcie się ubezpieczać i czy kupujecie bilet w 2 strony w tym powrotny za ok. rok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 aggi znajdz forum holenderskie i tam zadaj pytanie takie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salas Napisano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 aggi znajdz forum holenderskie i tam zadaj pytanie takie. Możesz mi powiedzieć czy jak dostałem POE Introduction to czy na podstawie tego listu już mogę przekroczyć spokojnie granicę czy mam czekać na coś jeszcze z IEC ? DOSŁAĆ SIĘ NIE DA ALE WYSKAKUJE ZE TRZEBA WPSIAC CHECKLIST CODE WPSIUJE GO I PISZE ZE NIE PRAWIDLOWY. KTORY MAM WPISAC TEN KOD ? TEN PIERWSZY CZY TEN DRUGI (BO ROZUMIEM ZE Z TEJ APLKIACJI MYCIC Z TYCH KARTEK CO TRZEBA BYLO JE WYDRUKOWAC) Z TEGO CO PAMIETAM TO PRZECIEZ WPIZYWALAM JUZ CHECKLIST CODE WIEC JUZ NIE WIEM CZY MAM GO PO RAZ KOLEJNY DOPISAC CZY CO... Niestety nie umiem ci odpowiedzieć na to pytanie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.