lmonika Napisano 20 Lutego 2013 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Joanno, póki co jest tylko na stronie Czyli czeka mnie kilka dni nerwówki. A z tym " poskutkowało" to takie nie dosłowne było W sobotę byłoby równe 7 miesięcy.
Joanna30 Napisano 20 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 20 Lutego 2013 Czyli czeka mnie kilka dni nerwówki. A z tym " poskutkowało" to takie nie dosłowne było No wiem, wiem
ANIA86 Napisano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2013 Cześć, a mogłabyś mi napisać gdzie Twój narzeczony pisała? bo mój tylko dzwoni na customer service i ciagle ta sama odpowiedź, a my czekamy już przeszło 8 m-cy, proszę o odpowiedź To znowu ja,żeby nie zakładać nowego wątku. Jesteśmy wyjątkowo pechową parą. Najpierw prawie 1,5 miesiąca czekania na NOA1. Teraz... po prawie 7 miesiącach dostaliśmy RFE. Nie wiem o czym Narzeczony zapomniał A jeszcze śpi,więc nie wiem. A niedawno napisał do nich w sprawie naszej sprawy i jak widać... poskutkowało....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.