koti Napisano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 29 Lipca 2012 Niezbyt pomocna odpowiedź. Może inaczej sformułuję pytanie - jest w takim przypadku sens próbować czy może wiadomo z góry, że dostanie odmowę ponownie?
Joanna30 Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2012 W abmasadzie zalecają, żeby się starać, kiedy coś się zmieni w sytuacji życiowej aplikanta. Jak to się ma do starania w przeciągu kilku tygodni w dwóch różnych krajach to nie wiem.
sly6 Napisano 29 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2012 bedzie tak samo,ze wezma pod uwage tamten wniosek ..
koti Napisano 29 Lipca 2012 Autor Zgłoś Napisano 29 Lipca 2012 Myślę więc, iż załatwianie wizy przez moją dziewczynę w Monachium nie ma sensu, gdyż tylko odbierze sobie możliwość jej dostania. Lepiej będzie gdy zrobi to w Krakowie i w związku z tym mam ostatnie pytanie - czy nie sprawia problemu fakt, że w Monachium złożyła wniosek z adresem niemieckim, a na rozmowę do Krakowa przyjdzie z nowym wnioskiem zawierającym adres polski? Chodzi o to, czy konsul nie będzie miał wglądu we wcześniejsze wnioski.
sly6 Napisano 30 Lipca 2012 Zgłoś Napisano 30 Lipca 2012 mozna miec takie wnioski to nie jest zakazne ale co bedzie to zobaczy na rozmowie..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.