witoldyna Napisano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2013 Ja również jestem (a raczej byłam) z Trójmiasta i robiłam badania w Krakowie. Zastanawiam się tylko po co było zdjęcie rtg, które miałam mieć w bagażu podręcznym (niewygodne strasznie, całe się pogięło) i na które nikt nawet nie spojrzał. Czy muszę je dalej trzymać?
mis Napisano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2013 NOWA OPŁATA IMIGRACYJNA USCIS "Wszystkie osoby, które otrzymały wizę imigracyjną począwszy od dnia 01 lutego 2013 roku, muszą dokonać opłaty imigracyjnej USCIS w wysokości 165 dolarów przed wyjazdem do USA. Z obowiązku dokonania wyżej wymienionej opłaty zwolnione są następujące grupy imigrantów: dzieci adoptowane przez amerykańskich obywateli w ramach procesu haskiego, specjalni imigranci z Iraku i Afganistanu zatrudnieni przez rząd amerykański, powracający stali rezydenci oraz posiadacze wizy w kategorii K. Więcej informacji na temat nowej opłaty można znaleźć na stronie internetowej Urzędu Imigracyjnego: www.USCIS.gov/immigrantfee." Cytat ze strony ambasady.
sly6 Napisano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2013 mis my tutaj o tym wiemy ;)o tej oplacie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.