nastka86 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Witam, kilka dni temu wypełniłam formlularz DS 160 i wysłałam podanie elektroniczne do Konsulatu (nie uiściłam jeszcze opłaty za rozmowę). W tym czasie dostałam odpowiedź o przyjęciu mnie na studia podyplomowe. Czy powinnam wypełnić nowy formularz DS czy pójść na rozmowę z Konsulem i tam powiedzieć Konsulowi o tym fakcie. Z góry dziękuje za odpowiedź. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joanna30 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 Dopóki nie umówisz się na rozmowę możesz wypełnić tyle wniosków DS-160, ile chcesz. Podasz numer tylko tego właściwego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastka86 Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 A Konsul bedzie widzial, ze cos pozmianialam? Zeby nie pomyslal, ze cos kombinuje bo mam szczere intencje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted October 7, 2012 Report Share Posted October 7, 2012 zacznie cos podejrzewac jak zaczniesz cos krecic na rozmowie. masz do tego prawo zmienic swoje dane ...A reszta zalezy od rozmowy i odpowiedzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nastka86 Posted October 7, 2012 Author Report Share Posted October 7, 2012 Aha, dziekuje za odpwiedź. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.