sly6 Napisano 20 Października 2012 Zgłoś Napisano 20 Października 2012 tego dowiesz sie na infolinii umawiajac sie na rozmowe przed 16 sierpnia mogles isc do Warszawy lub do Krakowa
zaqwsx1 Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2012 a teraz tylko kraków? no nic trudno. dzięki!
zaqwsx1 Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2012 a jeszcze tak się zapytam; szkołami powiedziała, że jak zarezerwuję kurs prześlą mi jakieś potwierdzenie czy coś tam, które będę mógł zabrać albo żebym zabrał na spotkanie z konsulem, czy myślicie, że tak powinienem zrobić? Bo jeśli nie to od razu mogę starać się o wizę, a jeśli najpierw kurs to muszę jeszcze odłożyć trochę kaski. Dzięks.
sly6 Napisano 21 Października 2012 Zgłoś Napisano 21 Października 2012 a czy ja napisalem ze tylko Krakow chyba czytales strone i narazie nie ma tam nic ze musi byc Krakow lub tez Warszawa widac ze zostawili to jak bylo ale na infolinii Ci to potwierdza,mozesz teraz za darmo dzwonic ale jakie potwierdzenie,,aby nie bylo ze dostaniesz cos takiego jak I-20 i z iloscia wieksza godz trudno cos doradzic bo dla 1 Konsula to bedzie ok a dla innego lepiej abys pokazal takie cos.
zaqwsx1 Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2012 I-15 będę rezerwował. Nie wiem jakieś potwierdzenie kursu nie pamiętam, jak znajdę w koszu to napisze jeszcze. A na tej stronie pisze, że 4 zł coś kosztuje połączenie, nie aktualne?
sly6 Napisano 21 Października 2012 Zgłoś Napisano 21 Października 2012 na jakiej stronie,,jaka TY masz strone ze tyle pisze podaj linka tego pkt 6 i pisze ze bezplatnie http://polish.poland.usembassy.gov/wizy/wizy-nieimigracyjne/jak-ubiega-si-o-wiz.html#krok_6
zaqwsx1 Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2012 ale na waszej stronie pisze, że 4 coś to napisali ze szkoły: Yes, studying under our Non I-20 program with a tourist visa is fine! After enrolling at our school, either with our Non I-20 (15 hour/week part-time program) or I-20 (20 hour/week full-time program), we will issue you an official acceptance letter.
sly6 Napisano 21 Października 2012 Zgłoś Napisano 21 Października 2012 I tutaj jest problem i to duzyyy chyba nie myslisz ze kazdy post,wypowiedz bedzie edytowana na forum lub tez napisana na stronie tytulowej,,ja nie mam nawet takiej mozliwosci a nie wiem czy Admin ma czas wiele jest stron ktore podaja stare wiadomosci i stare dane i teraz po to sie podaje strony Ambasady abys zobaczyl jak jest I teraz tego sie trzymasz i nowszych danych na forum a nie szukasz czegos w dawnych postach jak kto bylo
zaqwsx1 Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2012 okay, okay mi to osobiście nie przeszkadza, tylko mówię, że tak na tej właśnie stronie jest. i ta informacja o cenie jest w zakładce 'WIZY' nie w poście kogoś, ale to nie ważne :) Możesz mi powiedzieć czy warto mieć ten acceptance letter idąc do ambasady? I czy np mam sam z siebie mówić, że mam juz bilety i wszystko? Czy on się sam zapyta? A może podaje się to w tym formularzu?
sly6 Napisano 21 Października 2012 Zgłoś Napisano 21 Października 2012 jak napisalem wczesniej,jedne Konsul sie zapyta a inny nie ale po odpowiedziach ma byc widac ze lecisz na kurs,ze wracasz i masz za co sie uczyc,za co tam mieszkac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.