zaqwsx1 Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2012 szkoda tylko, że nie za bardzo jak będę miał udowodnić środki, ;( bo większość od starszych powiedzmy będę miał, czy uwierzą? ;D czy należy przynosić coś z banku? Ile pieniędzy mi wpływa, albo coś w tym stylu? Kurs i zakwaterowanie będzie kupione już z PL, więc nie potrzeba mi dużo kasy tam przecież, chyba zrozumie... a czy mogę wypełnić już formularz i zacząć resztę robić np płacenie za miesiąc?
sly6 Napisano 21 Października 2012 Zgłoś Napisano 21 Października 2012 to moze zacznijmy od nowa oplata najpierw a potem wypelnienia ds 160 http://www.ustraveldocs.com/pl_pl/pl-niv-visaapply.asp
zaqwsx1 Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2012 a no tak, sorki ale nadal nie wiem jak mam zrobić z tym kursem, czy najpierw zarezerwować a potem wiza, czy najpierw wiza. Jeśli bym wiedział, że coś pomorze ten acceptance letter to bym zajął się pierw kursem a tak... :/
sly6 Napisano 21 Października 2012 Zgłoś Napisano 21 Października 2012 jak napisalem,mozesz to miec a mozesz nie miec Twoja juz decyzja
zaqwsx1 Napisano 21 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2012 dzięki wielkie za odpowiedzi! już mniej więcej wszystko wiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.