makdonald Napisano 25 Października 2012 Zgłoś Napisano 25 Października 2012 W Burlington powinienes jeszcze dodac "coat factory".....hehehe dym bez ognia - wiesz ktora u mnie jest godzina? 2:49 am... a ja siedze i czytam Twoje teksty... nie wiem co piles, ale musialo byc dobre i niezle dziala LOL... PS. Twoje wstawki rozbrajaja czasem... nie usunelas ? hmmmmmmmmmm
karina Napisano 25 Października 2012 Zgłoś Napisano 25 Października 2012 nie usunelas ? hmmmmmmmmmm A dlaczego mialam usuwac? ech, faceci...
konstancja Napisano 25 Października 2012 Zgłoś Napisano 25 Października 2012 fajne sukienk w NY i NJ kupowalam w AnnieSez
infocyk Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Sukienki, takie bardzije eleganckie zawsze znajduje w Macy's To tez zalezy na jaka okazje. Na slub, czy chrzest...znalazlam wlasnie w Macy's. Takie letnie..na kazda okazje to zwykle TjMaxx, Marshalls.
agatenka Napisano 27 Października 2012 Zgłoś Napisano 27 Października 2012 BCBG MaxAzria - Typowo koktajowe, weselne i wieczorowe. Niestety do najtańszych nie należą. http://www.bcbg.com/home/index.jsp
dagunia Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2012 Super stronka, bardzo się przyda! ________________ tanie rozmowy do Anglii
Paulina_89 Napisano 10 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 10 Listopada 2012 krowa smiej sie poki mozesz bo wraz ze wschodem slonca w breslau ten post jak i jemu podobne znikna bezpowrotnie jak ksiaze draCula a ja nie widzialam, buu sukienki kupuje na asos.com -polecam zawsze mozesz oddac jak nie pasuje nie placac za przesylke
makdonald Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 wez tez pod uwage plac pigalle, picadilly circus a w ostatecznosci zyrardow poza tym moja zona to zawsze sama sobie i corkom szyla no ale my tu z hi lifem rozmawiamy a ja nie widzialam, buu sukienki kupuje na asos.com -polecam zawsze mozesz oddac jak nie pasuje nie placac za przesylke mozna tez kupic w mallu i oddac dzien po promie, you know that paulina right ?
Paulina_89 Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 wez tez pod uwage plac pigalle, picadilly circus a w ostatecznosci zyrardow poza tym moja zona to zawsze sama sobie i corkom szyla no ale my tu z hi lifem rozmawiamy mozna tez kupic w mallu i oddac dzien po promie, you know that paulina right ? Of course I am aware of that A dowiedzialam sie przy okazji kupowania szortów w mallu, gdzie kasjerka miala problem z zeskanowaniem kodu, po czym zapytala mnie "Are you gonna return it?", ja zdziwiona mowie ze nie, po czym ona wziela jakis inny ciuch, zeskanowala i zaplacilam tyle, ile tamten ciuch kosztowal Maz mi pozniej powiedzial, ze to sie dosc czesto zdarza, ze ludzie kupuja ciuch, ida na impreze czy gdzies a potem zwracaja go do sklepu Ah, co do sukienken, przypomnialo mi sie jeszcze romwe.com
makdonald Napisano 12 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2012 czyli jestes na wlasciwej drodze do sukcesu - pomysl tez o przeklejaniu metek ( wielu polakow robi to nagminnie- niektorzy na tym wpadaja dzieki czemu mamy tu taka a nie inna reputacje) i dolacz do grona "sprytnych" rodakow a ta kasjerka to byla african american czy inna ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.