bumtarara Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 Yuengling :?: nie no o gustach sie nie dyskutuje ale to jest jedno z gorszych piw generalnie to piwa mają kiepskie nie ma porównania z europejskimi (najlepiej z polskimi) wódka w zależności ale i tak bardzo popularna jest absolut, smirnoff, wyborowa, stolichnoya wina takie średnie generalnie sie na tym za bardzo nie znam pewnie jak wiekszośc studentów kupel przewozil kilka piw w walizce ktora zaginela na lotnisku, jak sie odnalazla juz browarów nie było więcej alkoholu przewoziliśmy do USA np żubrówke tańsza na lotnisku o połowe
gabrielangel Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 no coz. polskie piwa sa bardzo specyficzne ( dla mnie to po prostu mocniejsze siki od bud'a, millera etc ) i oczywiscie jesli komus "smakuje" bardzo polskie piwo, to pech, bo nigdzie czegos takiego nie pedza. piwa wiec zostawmy w spokoju. rum, whisky rownie tanie co vodka. wina: tu sie nie zgadzam z wiekszoscia. wina kalifornijskie z roku na rok doganiaja francuskie czy wloskie. bardzo dobre wina mozna tez znalezc z oregonu albo waszyngtonu. min. 15-20$ i w gore. nie ma sie co podniecac juz europejskimi winami, bo powoli australijskie, nowo zelandzkie, chilijskie czy wina z RPA i USA zdobywaja rynek. pozdr
alonder Napisano 16 Maja 2006 Zgłoś Napisano 16 Maja 2006 a jak dostepnosc piwa polskiego - Lecha, Zywca, Okocima Palone ... w NYC.?
Jackie Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 a jak dostepnosc piwa polskiego - Lecha, Zywca, Okocima Palone ... w NYC.? Tam gdzie są spore skupiska Polaków piwo z Polski kupisz bez problemu - oczywiście nie w każdym sklepie.
alonder Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 nie ma to jak swoje krajowe zarcie i alkohol, wyprobowane . jedzenie juz nie zatruje nas, organizm przyzwyczajony do swojego . a piwo tylko polskie, bylem w kilku krajach, ale nic tak nie smakuje jak polski "produkt"
Groch Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 No mam nadzieje, że w AC dostane mojego ulubionego Lecha i Żywaca. pzdr
bumtarara Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 No mam nadzieje, że w AC dostane mojego ulubionego Lecha i Żywaca.pzdr bez problemów w AC jest polski sklep gdzie kupisz nasze produkty tylko ceny moga troche wystraszyć
bumtarara Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 pamiętam ze za żywca płaciłem 2$ ale to było 3 lata temu duzy kubus kosztował ok 5 $ w sumie do zarobków osiąganych na miejscu to nie jest nic drogiego ale do cen w polsce to mają niezłe przebicie
Groch Napisano 17 Maja 2006 Zgłoś Napisano 17 Maja 2006 No nie jest najgorzej, myslałem, ze zaskoczysz mnie cena 7 baksów za butelke:)) pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.