bobot48 Napisano 2 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 Witam mam pytanie odnośnie wypełnienia wniosku do loterii w 2014. Mam żonę oraz 2 miesięczne dziecko. Czy we wniosku zdjęcie takiego 2 miesięcznego dziecka też muszę wstawiac?jak tak to zdjęcie musi byc takie od fotografa? Czy mogę sam zrobić i wstawic?
Dejmos Napisano 2 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 A nie jest tak, że załącza się zdjęcie osoby, która wysyła wniosek? Zdjęcia rodziny chyba dopiero po wylosowaniu...
ania j. Napisano 2 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 bobas na jasnym tle i aparat z gory - obojętne czy samodzielnie czy u fotografa - byle zgodne z wymogami
Joanna30 Napisano 2 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 2 Listopada 2012 A nie jest tak, że załącza się zdjęcie osoby, która wysyła wniosek? Zdjęcia rodziny chyba dopiero po wylosowaniu... Załącza się zdjęcia wszystkich członków rodziny (w tym wszystkich dzieci do 21. roku życia). Kłania się instrukcja Możesz zrobić zdjęcie sam.
sly6 Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 Dejmos jestes jakis czas na forum,czytales sam chyba instrukcje i piszesz takie cos zawsze tak bylo ze sie dolacza takie zdjecia do wniosku i teraz Twoja sprawa jak to zrobisz z dzieckiem ,jest pare rozwiazan i wazne aby parametry byly dobre sami ludzie robia zdjecia
bobot48 Napisano 3 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 Dziękuję wszystkim za rady zdjęcie zrobione i dopasowane do wymogow
Dejmos Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 Tylko mnie nie ukamienujcie Mój błąd, sam tego nie potrzebowałem, więc się w to nie zagłębiałem.
sly6 Napisano 3 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2012 zadne kamienie nie poleca jak juz sam napisales ze tym sie nie interesowales i ze zrobiles blad ..i tyle w tym temacie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.