sly6 Napisano 19 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 bedzie ale jak napisales ze lecisz na 2 -3 tyg a zostaniesz w USA np 6 miesiecy bo tyle mi dali pobytu.na to zwroc uwage i trzymaj sie takich terminow
szewda Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 Nie popadajmy w paranoje... chodzi mi o wylot wczesniejszy bo mam taka okazję, a niestety z racji pracy i stanowiska jakie zajmuje nie moge sobie pozwolic na to by zostac tyle ile mi na max dadza... Zmienia sie jedynie data wylotu a nie data planowanego powrotu... o to mi w pytaniu moim chodzilo..
Joanna30 Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 No to sama sobie odpowiedziałaś na pytanie - nie popadaj w paranoję...
sly6 Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 ale nalezy o tym powiedziec szewda ...jesli nawet sie o to nie pytales aby Ci pokazac na co sie zwraca uwage i co moze miec czasami znaczenie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.