lochraven Napisano 19 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 Mnie trzymali ze 25 minut, ale to dlatego, że się ambasada walnęła i pomylili jedną cyferkę na wizie.
Joanna30 Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 Tylko, że to nie Lot leci do USA tylko US Airways, lot tylko do Frankfurtu, Ale LOT jest w Star Aliance razem z US Airways, więc wszstko w ramach jednego sojuszu.
sly6 Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 ale liczy sie ze lecisz linia z Europy i wewnatrza taka sama lub tez w sojuszu to ulatwia sprawe i upraszcza podroz
freja Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 Mnie trzymali jakieś trzy godziny, ale wylądowałam od razu w miejscu docelowym, więc nie było większego problemu. Nigella 3 godziny? Dlaczego az tyle?
freja Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 Nigella 3 godziny? Dlaczego az tyle? A, juz wiem, znalazlam w innym watku.
katrinna Napisano 20 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 20 Listopada 2012 Ja również popieram Sly6 - już kilka razy nie zdążyłam na samolot na terenie USA z powodu opóźnienia wcześniejszego lotu i nie miałam problemu ze zmianą biletu na kolejny ( z wolnymi miejscami oczywiście) samolot, bez dodatkowych opłat. Czasami trzeba jakiś czas poczekać, ale przynajmniej jest to jakaś opcja.
c4r0 Napisano 4 Grudnia 2012 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2012 Można też zagadać żeby przebookowali na jakiś łączony lot, jeśli okaże się że na bezpośredni trzeba czekać np. 12 godzin. Kiedyś w ten sposób zamiast lecieć z FRA do GDN poleciałem do Warszawy przez Oslo, bo było szybciej niż czekać na następny lot do Gdańska
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.