Skocz do zawartości

Jaka Szansa Na Wizę? - Wyjazd Turystyczny Na 18 Dni

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wcisnę się tutaj...

Moja sytuacja wygląda tak, mam umowę na 10lat w pracy, szkoły żadnej nie robię aktualnie, w Stanach żadnej rodziny nie mam.

Dostałam zaproszenie od przyjaciółki z którą znam się praktycznie już 2lata(poznałam ją w internecie), nigdy na żywo jej nie spotkałam, dlatego nie wiem co mam powiedzieć konsulowi, gdy zapyta się do kogo jadę, po prostu powiedzieć że do przyjaciółki and that's all?

tak dokladnie powiedz...jedziesz do przyjaciolki, nie masz zadnej rodziny i koniec...

zaproszenie raczej nie potrzebne....

na jak długo jedziesz do tej przyjaciolki poznanej w internecie ?

macie wspolne zainteresowania ?

dlaczego akurat ona ?

• Odpowiedzi 25
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

i czy po przylocie bedzie nadal przyjaciolka ;)

no ale to chyba nie ten temat i nie te rozwazania ze tak powiem

Nic nie ma dziwnego ze sie leci do przyjaciolki,wazne aby pokazac sie leci jako turysta i w odwiedziny ;)

Napisano

na jak długo jedziesz do tej przyjaciolki poznanej w internecie ?

macie wspolne zainteresowania ?

dlaczego akurat ona ?

Nic nie ma dziwnego ze sie leci do przyjaciolki,wazne aby pokazac sie leci jako turysta i w odwiedziny ;)

oczywiscie zadaje te pytania juz jako konsul....bo ja jestem wogole konsulem tylko sie tu ukrywam na tym forum ....

Napisano

ilya ta odpowiedz nie byla do Ciebie skierowana ;)

z zycia wziete,,przyjaznie interenetowe wiecej maja serca i sa bardziej pomocne niz osoby poznane osobiscie-przyjaznie niby wieloletnie czy tez rodzina ktora niby ma byc znana ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...