Skocz do zawartości

Pilna Pomoc Potrzebna

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jejku abym trafiła na jakiegoś fajnego człowieka!

jeszcze jedno pytanie przed jutrzejszym aplikowaniem - mam w paszporcie wize studencka wbita wazna do gdzies 2014 czy tam 2015, oczywiscie tylko bylaby aktualna ze zgoda szkoly itp, ale czy w formularzu wypisac ze mam inne wizy, czy ta sie liczy?

• Odpowiedzi 92
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

jesli jest takie pytanie to oczywiscie odpowiadasz zgodnie z prawda :) bo nadal masz wazna taka wize :)

a tak-kazdy-kazda osoba ma taka prosbe abym trafila-trafil na jakiegos fajnego czlowieka-co uwierzy-zaufa ;)

Napisano

jesli jest takie pytanie to oczywiscie odpowiadasz zgodnie z prawda :) bo nadal masz wazna taka wize :)

a tak-kazdy-kazda osoba ma taka prosbe abym trafila-trafil na jakiegos fajnego czlowieka-co uwierzy-zaufa ;)

Nie, chodzi mi o formularz online, nalezy tam wpisac czy ma sie inne wizy, i miesac temu wpisalam ze nie mam bo myslalam ze nawet ta ktora mam na 5 lat (F1) sie nie liczy

Napisano

okk! czyli musze jedna dluga forme teraz wypelnic a potem wplacic pieniadze i sie umawiac na rozmowe tak?

a sluchajcie czy zdjecie lepiej wgrac odrazu czy isc pozniej przyniesc....bo takiego od fotografa nie mam a inne raczej nie beda odpowiednie....czy jak sie zaniesie pozniej to zle sie na to patrzy?

aha no i...bo nie pamietam juz czy w tym formularzu trzeba opisac w slowach po co sie jedzie tam..jest cos takiego? czy normalnie sie jakas opcje zaznacza

Napisano

jeszcze pytanie...wypelniam ten wniosek i pytaja tam o wizy, pytaja czy kiedykolwiek bylam w stanach to odpowiadam ze tak, pytaja kiedy (ostatnio) to im mowie, a potem jak dlugo , to tyczy sie tego ostatniego razu a nie ogolnie ile sie bylo w stanach? bo bylam 10 miesiecy wrocilam na 3 i znow wyjechalam na 10....dobrze rozumuje?

2. rowniez pod tym pytaja o podanie dodatkowych wiz, czy chodzi im o ogolne wymienienie wiz ktore mialam OGOLNIE, czy te aktualne teraz....

i potem jest pytanie czy wydali mi wize i kiedy i pisze ze w krk ostatnio i znow pod tym wszystkim prosze o "podanie dodatkowo wydanych wiz" co z tym fantem?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...