Skocz do zawartości

Podróże W Czasie 30 Dni Po Zakończeniu Programu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam dwa szybkie pytanka:

1. Czy w czasie 30 dni po zakończeniu programu na wizie J-1 można podróżować poza USA? Czy jak się już wyjedzie to mimo tych 30 dni nie wpuszczą mnie z powrotem?

2. Jeśli przedłużę internship o kilka miesięcy (zaproponował mi to pracodawca) to czy będę mógł w tym przedłużonym czasie podróżować poza USA? Czy wiąże się to już z koniecznością wyrobienia nowej promesy?

Napisano

Nikt nic nie wie? W międzyczasie pojawiło się nowe pytanie: czy po tych wszystkich zmianach w zasadach J-1 jest w ogóle możliwe przedłużenie internshipu po 12 miesiącach do np. 18?

Napisano

juz pisalem ,kiedys mozna bylo edytowac posty caly czas a teraz jest chyba 1 dzien na to ..

jesli ktos chce edytowac post musi zwrocic sie do adminow :)

Napisano

Plus albo minus - zależy od tego, jak admin na to patrzy :P Jestem też na takich forach, gzie za napisanie kilka razy posta pod postem zamiast edycji można bana dostać :P

Napisano

Tutaj nie :)

Opcja edycji znika po kilku godzinach od napisania posta. Zostało to wprowadzone dlatego, że byli tacy użytkownicy, którzy po kilku dniach/tygodniach edytowali swoje posty, wyrzucając np. swoje pytania i wątpliwości, a wtedy temat tracił zupełnie sens, bo zostawały same odpowiedzi i komentarze...

Napisano

Przeważnie jest tak, że można edytować swój post dopóki nikt na niego nie odpowie. Więc jeśli post jest ostatnim w temacie to można go edytować nawet po miesiącu ale jeśli ktoś po minucie odpowie to już nie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...