c4r0 Napisano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2013 Witam, Mam dwa szybkie pytanka: 1. Czy w czasie 30 dni po zakończeniu programu na wizie J-1 można podróżować poza USA? Czy jak się już wyjedzie to mimo tych 30 dni nie wpuszczą mnie z powrotem? 2. Jeśli przedłużę internship o kilka miesięcy (zaproponował mi to pracodawca) to czy będę mógł w tym przedłużonym czasie podróżować poza USA? Czy wiąże się to już z koniecznością wyrobienia nowej promesy?
c4r0 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 Nikt nic nie wie? W międzyczasie pojawiło się nowe pytanie: czy po tych wszystkich zmianach w zasadach J-1 jest w ogóle możliwe przedłużenie internshipu po 12 miesiącach do np. 18?
c4r0 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 Już się dowiedziałem, że max to 12 miesięcy. Dlaczego nie mogę edytować swoich postów?
jkb Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 Opcja edycji bardzo szybko znika na tym forum...
sly6 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 juz pisalem ,kiedys mozna bylo edytowac posty caly czas a teraz jest chyba 1 dzien na to .. jesli ktos chce edytowac post musi zwrocic sie do adminow
c4r0 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 Czyli rozumiem, że pisanie posta pod postem jest OK
sly6 Napisano 10 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 tak,oczywiscie wazne ze nie zakladasz nowych tematow ps jest plus tego ze ten post-temat jest przez caly czas na tzw wierzchu
c4r0 Napisano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2013 Plus albo minus - zależy od tego, jak admin na to patrzy Jestem też na takich forach, gzie za napisanie kilka razy posta pod postem zamiast edycji można bana dostać
Joanna30 Napisano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 Tutaj nie Opcja edycji znika po kilku godzinach od napisania posta. Zostało to wprowadzone dlatego, że byli tacy użytkownicy, którzy po kilku dniach/tygodniach edytowali swoje posty, wyrzucając np. swoje pytania i wątpliwości, a wtedy temat tracił zupełnie sens, bo zostawały same odpowiedzi i komentarze...
c4r0 Napisano 11 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 Przeważnie jest tak, że można edytować swój post dopóki nikt na niego nie odpowie. Więc jeśli post jest ostatnim w temacie to można go edytować nawet po miesiącu ale jeśli ktoś po minucie odpowie to już nie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.