sly6 Napisano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2005 wiola tych za 29,99 nie bierze bo moga w calosci nie doleciec ,lepiej kup cos powyzej 100 zl 8)
SantaCruz_CA Napisano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2005 Oj tak, walizki są przeróżne !!!!! Różnią się ceną, wyglądem, jakością i co ważne ciężarem >ceny od 29,99 do 299, 90 Rozglądam się za odpowiednią od jakiegoś czasu i powiem szczerze mam duży dylemat od 29,99 do chyba 89 900 ;-) hehe tak, nie warto kupowac tych najtnszych, bo one sa zdecydowanie tylko na 1 raz :-( no chyba ze ktos chce wyludzic odszkodowanie za zniszczona torbe ;-)
wiola Napisano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2005 Wiem o tym i wiem też czego szukam ale dzieki chłopcy za troskę i wskazówki (najbardziej podoba mi sie taka za 219zł-czerwona lekka, solidna , na duzych kółkach) Pozdrowionka
barbla Napisano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2005 czesc,ja również mam zapytanie związane z bagażem otóż lecę liniami węgierskimi MALEV , czy ktoś leciał juz "czymś" takim?Jeśli tak to proszę o parę informacji,najbardziej zależy mi na wymiarach bagażu..bo moje to około 180cm (suma 3 wymiarów) Z góry Bardzo dziękuje ..
SantaCruz_CA Napisano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 3 Czerwca 2005 te wymiary wyzej podane to sa standardowe wymiary ustalone przez IATA - a malev nalezy do IATA. nie martw sie - nikt nie patrzy tak dokladnie na to. naprawde.
dobry010 Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 szukałem dzisiaj jakiejś fajnej walizki i doszedłem do wniosku ze to nie ma sensu... u mnie w miescie tylko w dwoch sklepach byly... ceny - kosmiczne. i doszedłem do wniosku ze pozycze walizke od mojej dziewczyny (a raczej od jej ciotki z USA ) na miejscu walizke oddamy a ja sobie tam kupie za cene zapewne nizsza niz w Polsce.
wiola Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 Tak, tak. Walizka, która przypadła mi do gustu kosztuje 219 zł, a widziałam tez taką za 519. Super
SantaCruz_CA Napisano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 4 Czerwca 2005 ja pamietam jak przylatywal do polski moj kolega i sie caly az trzasl przy tym tasmociagu, bo sie bal czy agenci handlingowi nie ukradna mu jego walizki Louis Vuitton robionej na zamowienie (wartej tyle co maly samochod) :wink:
Tyczka Napisano 8 Września 2005 Zgłoś Napisano 8 Września 2005 Witam wszystkich i prosze o pomoc zwiazana z bagazem... a mianowicie chcialabym przywiesc do Polski stol do masazu, ktory kupilam w USA... stol jest skladany, ale jego wymiary to "1m - 1m - 20cm" waga miesci sie w normie, ale nie wiem jak z wymiarami... czy bede mogla go bez problemu przewiesc, czy bede musiala placic za nadwymiarowy bagaz??
dagmarcia Napisano 8 Września 2005 Zgłoś Napisano 8 Września 2005 Zadzwon do swojego przewoznika i zapytaj... :roll:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.