jkb Napisano 5 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2013 O'Hare jest w porządku, tylko często bywa kolejka do immigration, ale to chyba tak jest na każdym większym międzynarodowym lotnisku...
coldsauce Napisano 6 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2013 inne znow osoby mowia ze w Nowym Jorku cos nie tak jest Ha ha, dokladnie - ja mialem kiedys bardzo nieprzyjemna rozmowe na JFK.....nie ma reguly - zalezy od urzednika imigracyjnego.
Justi_87 Napisano 7 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 SERDECZNIE WSPOLCZUJE przekraczania granicy w Chicago. Tam ZAWSZE, ZAWSZE sa jakies cyrki, takze bylabym przygotowana na waszym miejscu na lot powrotny, bo moga was nie wpuscic, (bo np. ma oficer zly dzien), a uwierzcie mi nikt nie jest mu w stanie zabronic owej decyzji badz jej zweryfikowac. Jesli chcecie miec spokojny i udany urlop, polecam wszelkie inne miasta , ale w zadnym wypadku NIE CHICAGO. To juz lepiej leciec do Indiany/Indianapolis, i pojechac autem do Chicago-jest blisko. Pozdrawiam. Chicago O'hare =o hell kilkakrotnie lądowłałam w Chicago i ani razu nie miałam żadnych problemów. zawsze szło szybko i sprawnie. moja jedyna "problematyczna" przesiadka była w Toronto (lot Toronto-Chicago traktowany jest jako domestic flight więc cała rozmowa odbywa się tam). "100 pytań do" ale ostatecznie bez większych problemów.
wodnik Napisano 8 Lutego 2013 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2013 ja co prawda raz w Chicago, ale bylo ok, urzędnik poinformował mnie, że niedaleko lotniska jest polska restauracja z dobrym jedzeniem i że powinnam iśc zajrzeć
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.