Joaszka Napisano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2014 Pomocy. Wypełmiłam formularza i przy załadowaniu zdjęcia wywala mnie z systemu, próbowałam na safari, Mozilla i explolerze ale za każdym razem to samo. Nie mogę przejść dalej. Ma ktoś radę na to?
Joaszka Napisano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2014 Z Google chrom próbowałam teraz i to samo , nie wiem co robić teraz z żadnego wniosku nie da się zdjęcia załadować ani mojego ani mojego chłopaka
Joaszka Napisano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2014 Ale nie mogę wysłać formularza bo nie da się pominąć tego punktu
patrycja92 Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2014 Witam Wysłałam już wniosek, w którym jest błąd, a mianowicie w paszporcie mam organ wydający Wojewoda Śląski więc zgodnie z powyższymi krokami powinnam wpisać Katowice a wpisałam miasto, w którym odebrałam paszport czyli Bielsko-Biała. Nie szukałam wcześniej stron z pomocą i oczywiście był to mój błąd Nie wniosłam jeszcze opłat. Czy muszę na nowo wypełniać wniosek bądź gdzieś przedzwonić? Z góry dziękuje za pomoc Pozdrawiam!
sly6 Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2014 mozesz od nowa wypelnic wniosek i nie musisz nigdzie dzwonic.
patrycja92 Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2014 mozesz od nowa wypelnic wniosek i nie musisz nigdzie dzwonic. dziękuje;)
fami Napisano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Napisano 13 Stycznia 2014 Witam, Mam pytanie odnośnie wątku o pracę. Jestem studentem i pracuje na umowe zlecenie, nie mam stałej wypłaty i czy musze uwzględnić to we wniosku? Mam jeszcze jedno pytanie wspólnie z dziewczyną chcemy umówić się na rozmowę z konsulem czy każde z nas ma wypełniać wniosek osobno czy jest możliwość w którymś momencie wniosku zaznaczyć taką opcję? Z góry dziękuję za odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.