wodnik Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Nas pytali czy cos kupilismy w strefie duty-free i czy ktos nas prosil o przewiezienie czegokolwiek do Usa, dwa razy padlo pytanie czy mielismy nasz bagaz podreczny zawsze przy sobie. tez mialam taki zestaw pytan + gdzie lece, czy ktos mi pakowal bagaz, czy to jest na pewno mój bagaż podręczny i inne pytania np. o bronie palne pochowane przypadkiem po kieszeniach etc.
zbys44 Napisano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 a gdzie te pytania wam zadawali w Balicach , Monachium czy Chicago
Deszczu Strugi Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Jakiś pobieżnych pytań spodziewaj się w Monachium, typu adres gdzie będziesz przebywał, co masz w bagażu i czy czasem ktoś nie wspomagał cie przy pakowaniu . No i Chicago, to już wiadomo, że rozmowa z urzędnikiem.
KaeR Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Dziwne, bo kilkukrotnie latałem ostatnio do USA i zauważyłem, że nie ma już tych kontroli, nawet na lotniskach, gdzie były.
Deszczu Strugi Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Właśnie ja miałem taką kontrole w Monachium 5 lat temu, ogólnie zawsze latam z przesiadką w Niemczech i Monachium było jedynym miejscem, gdzie takie kontrole robili, być może teraz nawet i tam ich nie ma.
KaeR Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Nie ma ich we FRA, DUS, to przypuszczam, że i w MUC ich nie ma.
zbys44 Napisano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Nic ja jednak czekam na drobiazgowy opis lotu ,jaki obiecał GRUMATE . Mam nadzieje dotrzyma słowa i wszystko będzie jasne. pozdrawiam
jkb Napisano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 2 Kwietnia 2013 Raz jak leciałem do ORD przez MUC, samolot LOTu WAW->MUC miał półgodzinne opóźnienie, bo robili odmrażanie. Po wylądowaniu, bezpośrednio z płyty lotniska zawiózł nas busik prosto pod bramkę, bo inaczej nie było szansy zdążyć. Trzeba się naprawdę chyba bardzo postarać, by na niemieckim lotnisku nie zdążyć na kolejny lot
grumete Napisano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2013 Nic ja jednak czekam na drobiazgowy opis lotu ,jaki obiecał GRUMATE . Mam nadzieje dotrzyma słowa i wszystko będzie jasne. pozdrawiam Wczoraj przylecialem więc pisze na świeżo: http://mojazielonakarta.blogspot.com/
zbys44 Napisano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2013 WITAM. DZIĘKI , ZE ZGODNIE Z UMOWA ODROBIŁEŚ NA 6 ZADANIE DOMOWE. WIDZE, ZE MASZ ZAMIAR OPISYWAC SWOJE DZIEJE , CHĘTNIE POKIBICUJE CI I RODZINCE ,BEDE ŚLEDZIŁ JAK SIĘ WAM DZIEJE. CZASY SA JAKE SA , DLATEGO ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERCA. POWODZENIA.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.