Skocz do zawartości

Wiza Do Stanów Jaką Wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam w tym roku mam maturę i po maturze zamierzam wylecieć do stanów lecz mam problem gdyż nie wiem jaką wizę wybrać i może tu uzyskam pomoc :) wyjazd ma trwać ok 3- 4 miesięcy i myślałem że w tym czasie znaleźć jakąś prace. Jakieś propozycję z góry dzięki.

Napisano

turystyczna wiza jak chcesz leciec jako turysta

a co do pracy to pozostaje wize pracownicza ,poczytasz o tym jak sie starac na forum i strona Ambasady USA

bez pracodawcy nic z tego nie wyjdzie.I majac aby mature mozesz wogole jej nie dostac.

Napisano

Witam w tym roku mam maturę i po maturze zamierzam wylecieć do stanów lecz mam problem gdyż nie wiem jaką wizę wybrać i może tu uzyskam pomoc :) wyjazd ma trwać ok 3- 4 miesięcy i myślałem że w tym czasie znaleźć jakąś prace. Jakieś propozycję z góry dzięki.

Po maturze - nie majac zadnego sensownego wyksztalcenia ani zawodu - to nie masz najmniejszych szans na emigracje w ten sposob. Nie ma zadnej wizy dla Ciebie ktora umozliwila by Ci wyjazd na znalezienie pracy.

Napisano

wizy nie mozesz wybrac ot tak sobie, do odpowiedniej wizy musisz sie kwalifikowac.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...