Skocz do zawartości

Internet W T-Mobile Pomoc

aka.studenter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jedna jest do telefonu i pewnie obejmuje unlimited talk and text + unlimited za $70 lub do modemu też unlimited internet. T-mobile zunifikowało plany. Jeśli masz do modem to potrzebujesz mobile internet kit.

Napisano

Billing powinien być taki sam jak użytkownika adres. Shipping może być inny. Ja miałem dwa różne adresy do rachunku i shipping.

Napisano

Ale domyslam się, że to były dwa rózne adresy ale w usa.

Chodzi o to, że chce zamówić to z Polski na adres usa, a co za tym idzie zapłacić polska karta kredytową/debetową. I tutaj pojawia się problem. Polskiego adresu oczywiście nie akceptuje a zagraniczny nie jest zgodny z danymi karty ktora chce zaplacic.

Napisano

Tak czasem bywa. Przyjechałem do USA z dolarową karta z Polski i wielu miejscach nie przechodziła. Nie możesz po przyjeździe karty sobie kupić?

Napisano

Właściwie to mogę, tylko gdzieś naczytałam się róznych głupot, że w salonie nie dostanę samej karty, bądz też w kompletnie innej cenie niż jest oferowana online. Gdy byłam 4 lata temu w stanach też chciałam zakupic karte do telefonu, oczywiście sama karta sim bez kontraktu. Pan w t mobile przekonał mnie, ze nie ma czegos takiego jak karta sim bez kontraktu. Wiec przez cały okres polegalam na polskiej karcie w roamingu co wyszło dość kosztownie :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...