Ellas Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 Podbijam temat aby nie zasmiecac forum. Otoz jeszcze jestem w Polsce za tydzien bede w stanach, chcialam juz zamowic kate sim niech sobie tam na mnie czeka Modem kupilam na ebayu. Tylko ktora karte sim zamówic? Na http://prepaid-phones.t-mobile.com/sim-card#close-cart jest Phone lub Mobile Internet jesdna kosztuje 10$ jedna 0$. Chodzi mi o plan unlimited nationwide 4G data 70$ Ktoś może z tego korzysta ?
KaeR Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 Jedna jest do telefonu i pewnie obejmuje unlimited talk and text + unlimited za $70 lub do modemu też unlimited internet. T-mobile zunifikowało plany. Jeśli masz do modem to potrzebujesz mobile internet kit.
Ellas Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 Problem sie pojawia przy zamówieniu na stronie T-mobile. Problem miedzy billing adress a danymi płatnika karty, czyli moimi. Szukajac na ebay znalazlam cos takiego http://www.ebay.com/itm/T-mobile-Nano-Sim-Card-Activation-Kit-/190953913033?pt=SIM_Cards&hash=item2c75bd7ac9
KaeR Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 Billing powinien być taki sam jak użytkownika adres. Shipping może być inny. Ja miałem dwa różne adresy do rachunku i shipping.
Ellas Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 Ale domyslam się, że to były dwa rózne adresy ale w usa. Chodzi o to, że chce zamówić to z Polski na adres usa, a co za tym idzie zapłacić polska karta kredytową/debetową. I tutaj pojawia się problem. Polskiego adresu oczywiście nie akceptuje a zagraniczny nie jest zgodny z danymi karty ktora chce zaplacic.
KaeR Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 Tak czasem bywa. Przyjechałem do USA z dolarową karta z Polski i wielu miejscach nie przechodziła. Nie możesz po przyjeździe karty sobie kupić?
Ellas Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 Właściwie to mogę, tylko gdzieś naczytałam się róznych głupot, że w salonie nie dostanę samej karty, bądz też w kompletnie innej cenie niż jest oferowana online. Gdy byłam 4 lata temu w stanach też chciałam zakupic karte do telefonu, oczywiście sama karta sim bez kontraktu. Pan w t mobile przekonał mnie, ze nie ma czegos takiego jak karta sim bez kontraktu. Wiec przez cały okres polegalam na polskiej karcie w roamingu co wyszło dość kosztownie
KaeR Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 Nie ma już kontraktów w t-mobile. Nie wiem czy w salonie dostaniesz kartę.
jkb Napisano 27 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 27 Listopada 2013 Kontrakty w t-mobile nadal sa. Karte bez kontraktu mozna dostac, wtedy jest to T-mobile prepaid plan.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.