tomekolodziej Napisano 28 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 28 Listopada 2013 Kontrakty w t-mobile nadal sa. Karte bez kontraktu mozna dostac, wtedy jest to T-mobile prepaid plan. Nie ma.
jkb Napisano 30 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2013 Chodziło mi o kontrakty terminowe. Nie ma. Dobra, spytam w ten sposob: Bierzesz plan z telefonem, rezygnujesz po dwoch miesiacach. Mozesz sobie tak ot odejsc czy musisz doplacic? No wlasnie.
KaeR Napisano 30 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2013 Wiem o co Ci chodzi, ale nie ma kontraktu terminowego. Telefon to Twoja broszka. Możesz przynieść swój. Na umowie z financing masz nawet inny podmiot. Możesz spłacić go po roku, dwóch lub miesiącu, ale ma być splacony w dniu kiedy odchodzisz z T-mobile. Widzisz, kiedyś chciałem przejść do sprinta ze swoim telefonem to powiedzieli, że trzeba kupić nowy i umowa na dwa lata. Jest różnica? Jest.
jkb Napisano 30 Listopada 2013 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2013 To prawda. Plus sprint jest CDMA wiec zmusza Cie do ichniego telefonu. Niestety.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.