bartek628 Napisano 28 Lipca 2014 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2014 Witam Proszę o podesłanie druku opłaty za wizę (160$) bartek_pojasek@wp.plDzięki!
ndz Napisano 15 Września 2014 Zgłoś Napisano 15 Września 2014 Czy mogę również mogę poprosić o przesłanie mi druku opłaty wizowej 160$? moj email: niedzwiecki.michal.1991@gmail.com Dziękuję serdecznie
Klaudia86 Napisano 8 Października 2014 Zgłoś Napisano 8 Października 2014 Dzięki za informację Na pewno komuś się to przyda. Czy ktoś mi może pomoc bo nie idzie ściągnąćopłaty wizowej druk 160$ i juz wszystkiego próbowałam i nic ...Mogł by mi ktoś przesłać na meila Dudekk3@interia.pl Z góry dzieki
bartosz99 Napisano 18 Maja 2015 Zgłoś Napisano 18 Maja 2015 Witam mam ten sam problem co wszyscy i mam wielką prośbe czy ktoś może wysłać mi druk na 160$ na maila ronaldo97@op.pl z góry bardzo dziękuje
Higienistka94 Napisano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2015 Witam , Czy byłby ktoś na tyle uprzejmy, aby przesłać mi druk opłaty wizowej 160$? Na tego maila proszę : fankaplusligi94@gmail.com Z góry bardzo dziękuję
Alon_e Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 Witam, Prosiłbym o przesłanie druku opłaty wizowej $160 na mail: norbertkornaus@gmail.com Ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego ten PDF od takiego długiego czasu nie działa? Dzięki :-)
RODA Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 Witam, Prosiłbym o przesłanie druku opłaty wizowej $160 na mail: norbertkornaus@gmail.com Ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego ten PDF od takiego długiego czasu nie działa? Dzięki :-) Nie wiem ja czegoś takiego nie miałem ,wydrukuj sobie informacje o płatnosciach i idż lepiej do biura podróży i oni cie pokieruja wszystko jak sie należy i gdzie najlepiej to zrobic tylko nie róbcie na swoja rekę przez internet bo bedzie jak ze mną ,gdyz czekałem 10 dni zanim zaksieguja to wszystko , najlepiej sie to robi na poczcie ale wczesniej wybadjcie sytuacje co jak i kiedy.
Joanna30 Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2015 Po co do biura podróży? Wszystko można zrobić samemu. Ty po prostu miałeś pecha A poza tym Alon_e chce iść zapłacić do Banku Pocztowego. @Alon_e - druk działa, ale może masz starą wersję Adobe'a Sprawdź pocztę.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.