Song Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Witam mam 21 lat i mam zawód stolarz , moim mażeniem jest pojechać do USA mam zamiar iść do liceum jeszcze i złapać lepsze wykształcenie . Czy mam jakąś szanse wyjechać do USA ?
mi0706 Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Ty chyba nie wierzysz w samego siebie?! Nie wiesz, że szanse są zawsze, trzeba tylko chcieć i działać!
Song Napisano 24 Marca 2013 Autor Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Ty chyba nie wierzysz w samego siebie?! Nie wiesz, że szanse są zawsze, trzeba tylko chcieć i działać! Wierze tylko że , chciałbym pojechać ale nie mam żadnej rodziny tam i nie wiem co do czego J.Angielski znam .
pacio177 Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 jako stolarz bez problemu znalazłbys tam pracę
kzielu Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Witam mam 21 lat i mam zawód stolarz , moim mażeniem jest pojechać do USA mam zamiar iść do liceum jeszcze i złapać lepsze wykształcenie . Czy mam jakąś szanse wyjechać do USA ? Nie masz.
dareknow0 Napisano 24 Marca 2013 Zgłoś Napisano 24 Marca 2013 Witam mam 21 lat i mam zawód stolarz , moim mażeniem jest pojechać do USA mam zamiar iść do liceum jeszcze i złapać lepsze wykształcenie . Czy mam jakąś szanse wyjechać do USA ? Przeczytaj podobne pytanie swojego młodszego kolegi .Masz tutaj odpowiedź również na swoje pytanie . http://forum.usa.info.pl/topic/22002-co-mam-ze-soba-zrobic/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.