kzielu Napisano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2016 Zamiast wstawiac jakiegos mamroczacego goscia ktorego razi slonce mozna po prostu tak : https://en.wikipedia.org/wiki/Gun_laws_in_California
Dublin Napisano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2016 Przeciez opisal jak to wyglada w jego miejscu zamieszkania. Pozatym jest Polakiem ktory opowiada o swoim zyciu i dzieli sie tym bezinteresownie. Zalaczylem ten filmik aby pokazac ze kupno broni w USA to nie jest jednak tak do konca proste w calym USA jak pisza co poniektorzy na forum.
pepeaz Napisano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 22 Czerwca 2016 Zamiast wstawiac jakiegos mamroczacego goscia ktorego razi slonce mozna po prostu tak : https://en.wikipedia.org/wiki/Gun_laws_in_California Gosciu za wszelka cene stara sie udowodnic ze ma racje
myszoneria Napisano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2016 Do waszej dyskusji o broni się nie wtrącam Była w tym temacie mowa o "Przystanku Alaska", jako inspiracji do fascynacji Alaską. Taka ciekawostka - serial był kręcony w stanie Waszyngton. Na Alaskę chętnie bym się wybrała dla widoków i zorzy polarnej. Chociaż dla zorzy to wybrałabym się gdziekolwiek, bo jest u mnie wysoko na liście rzeczy do zobaczenia w życiu.
Dublin Napisano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Napisano 23 Czerwca 2016 Jeszcze jeden filmik dotyczacy Kalifornii. Texas
franc Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Napisano 6 Września 2016 Chciałbym wyjechać na Alaskę do kogoś kto by mi za pomoc w życiu codziennym wypożyczył jakiś kąt do spania. Jakiś mieszkaniec na odludzi. Tylko gdzie takich ludzi szukać ?
Dublin Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Napisano 6 Września 2016 Jedziesz i szukasz na miejscu, zdalnie to mozna co najwyzej hotel zabukowac no chyba ze znajomy znajomego... Wiem ze ciezka to sprawa ale chyba najrozsadniejsza z opcji, bo ugadane miejsce moze sie okazac wielkim rozczarowaniem.
franc Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Napisano 6 Września 2016 Nie interesują mnie hotele tylko surowe codzienne życie banalnie porównując coś w stylu Przystanek Alaska czy Klan z Alaski. Chcę pracować pomagać w życiu codziennym. Właśnie takich rodzin, ludzi szukam.
kzielu Napisano 6 Września 2016 Zgłoś Napisano 6 Września 2016 Nie interesują mnie hotele tylko surowe codzienne życie banalnie porównując coś w stylu Przystanek Alaska czy Klan z Alaski. Chcę pracować pomagać w życiu codziennym. Właśnie takich rodzin, ludzi szukam. Ale czaisz ze to o co pytasz jest nielegalne ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.