Skocz do zawartości

Jakie Dokumenty Wziąć Ze Soba I Jak Wytłumaczyć Im Że Nie Mam Stałej Umowy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 42
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

rozumiem ,a w krakowie dość tacy są ci ambasadorzy? młodzi starsi znają sie na żartach ? :)

Stara sie jestes the best.

Jak postarasz sie rozbawic konsula tak jak mnie,to dostaniesz promese na 100%.

Napisano

Ok a jak poprosi o dokumenty ? :P

nie wiem no postaram sie mówić przekonywująco... ale w sumie to chyba takim jak ja w moim wieku to cięzko bedzie nie sądzisz

Dokumenty do niczego Ci sie nie przydadza.Taka wersje czytalem ostatnio na forum od sly6.

Napisano

Masz 22 lata. Jesteś pewnie 2,3 lata po maturze. Pracujesz.

Konsul może wg mnie drążyć temat twojego zatrudnienia. Co robiles wezczesniej itp

Na jak dlugo wyjazd ?

Jesli nie spalisz rozmowy to bedzie ok.

Napisano

słuchajcie panowie nie jestem po maturze to po pierwsze:):Pskonczyłem szkołe budowlaną...planuje wyjazd na trzy tygodnie zresztą tak mam zw zaproszeniu a pozatym to słyszałem że może zadawać dużo pytań odnośnie osoby mnie zapraszającej jakie pytania mogą sie pojawić w tym kierunku żebym sie nie zapowietrzył :D

A i pewnie nie ma co przesadzać z żartami do konsula na rozmowie bo pomyśli że sie podlizuje :D

Napisano

a miał a jakiś link do tego działu?

a jeszcze jedno mam pytanie, bo na zaproszeniu przyjaciułka napisała że ona sie zobowiązuje utrzymać mnie w stanach przez te trzy tygodnie.. i jeśli mnie spyta kto jest sponsorem to co mam powiedzieć bo przeciesz ja pracuje to bedzie myślał że coś jest nie tak ze ja pracuje a ona mi finansuje pobyt..

Dokumenty do niczego Ci sie nie przydadza.Taka wersje czytalem ostatnio na forum od sly6.

a jak sprawdzi to lepiej coś tam mieć przy sobie przynajmniej zaświadczenie że pracuje i zaproszenie więcej nic nie biore..
Napisano

http://forum.usa.info.pl/topic/17877-wasze-wizyty-w-konsulacie-w-tym-roku/

przeczytaj to cale

a miał a jakiś link do tego działu?

a jeszcze jedno mam pytanie, bo na zaproszeniu przyjaciułka napisała że ona sie zobowiązuje utrzymać mnie w stanach przez te trzy tygodnie.. i jeśli mnie spyta kto jest sponsorem to co mam powiedzieć bo przeciesz ja pracuje to bedzie myślał że coś jest nie tak ze ja pracuje a ona mi finansuje pobyt..

a jak sprawdzi to lepiej coś tam mieć przy sobie przynajmniej zaświadczenie że pracuje i zaproszenie więcej nic nie biore..

powiedz tak jak bedzie lepiej wg Ciebie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...