Skocz do zawartości

Wiza Turystyczna: Wyjazdy W Rozne Miejsca

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dzien dobry, to moj kolejny post na tym forum. Zwracam sie z troche innym pytaniem. Poniewaz mam wize przyznana na 10 lat z multiple entries, w tym roku lece do Kalifornii i czy np w jakiejs tam przyszlosci moge sie wybrac np do Nowego Jorku czy Chicago (w formularzu wizowym jako miejsce pobytu wskazalam adres hotelu w Los Angeles) i czy to mialoby to jakies znaczenie, ze za pierwszym razem jade do zupelnie innego miejsca?

Napisano

Dzien dobry, to moj kolejny post na tym forum. Zwracam sie z troche innym pytaniem. Poniewaz mam wize przyznana na 10 lat z multiple entries, w tym roku lece do Kalifornii i czy np w jakiejs tam przyszlosci moge sie wybrac np do Nowego Jorku czy Chicago (w formularzu wizowym jako miejsce pobytu wskazalam adres hotelu w Los Angeles) i czy to mialoby to jakies znaczenie, ze za pierwszym razem jade do zupelnie innego miejsca?

przymij moją uwagę humorystycznie! :)

To pytanie z typu pytań małego dziecka: "Mamo, czy mogę iść siku?" :)

Oczywiście, że możesz, bo przecież nie będziesz tylko jeździl do Kalifornii i nikt nie zakaże Ci podróżowania w rózne miejsca USA

Napisano

Mi706, rozumiem, ze moje pytanie jest kuriozalne, i przyjmuje Twoja uwage humorystyczne :), oczywiscie, troche poczucia humoru nie zaszkodzi ale wole zadac pytanie godne malego dziecka, nic, bedac niedoinformowana, spotkac jakas niemila niespodzianke ;) nikt z mojej rodziny i bliskich przyjaciol nie podrozowal nigdy do USA, wiec zwrocilam sie do bardziej doswiadczonych :) prawo imigracyjne w USA jest restrykcyjne i slyszalam, ze tam lubi sie przyczepiac o szczegoly...kto pyta nie bladzi :)

Bardzo dziekuje za odpowiedzi!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...