Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak masz bana,zakaz wjazdu to nie dostaniesz zadnej wizy z loterii..

A ze KCC przesle papiery to przesle ale to Konsul w Ambasadzie wydaje wize ,ile to osob mialo zakaz wjazdu,dostali zaproszenie na rozmowe a tutaj zdziwienie ze nie maja wizy .

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

tak, ale warunki udzialu w loterii so ogolnie dostepne i kazdy ma szanse sie z nimi zapoznac. jesli wiesz, ze przesiedzialas wize i masz zakaz wjazdu po co aplikujesz? jesli wiesz, ze zamiast 12 lat wyksztalcenia masz 8, po co aplikujesz? zweryfikowac swoje mozliwsoc jest naprawde latwo i to nic nie kosztuje. pozniej placi sie juz tylko za glupote.

Napisano

witam jeśli zostane zaproszona na rozmowe a przed ta rozmowa wezme slub i moj maz pojdzie ze ma do konsula on ma jakie kolwiek szanse na zelona karte razem ze mna ? jak oni to rozpatruja??

Napisano

wiem ale chce wiedziec jak najwiecej konkretów badzo sie stresuje jak to wszytsko bedzie wygladalo.Sory jesli przeginam . Mam tysiace pytan i myśli ... masakra . Pozdrawiam

Napisano

anka co do szans to zalezy od karalnosci,stanu zdrowia,zakazu wjazdu na teren USA,klamstwa we wniosku wizowym o wize turystyczna

Nie mozna sobie od tak napisac,sa szanse lub tez ich nie ma ;) kazdy przypadek jest inny,

Napisano

wiem ale chce wiedziec jak najwiecej konkretów badzo sie stresuje jak to wszytsko bedzie wygladalo.Sory jesli przeginam . Mam tysiace pytan i myśli ... masakra . Pozdrawiam

Zakładając, że macie czyste konto, tzn. Jeżeli jesteś zdrowa/i, niekarana/ni, nie macie nic przeskrobanego względem imigration to poprostu bierzesz męża z papierkami i idziesz do ambasady, a jak nadal nie wierzysz to poczytaj forum, użyj wujka google i się przekonasz!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...