sly6 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 jak masz bana,zakaz wjazdu to nie dostaniesz zadnej wizy z loterii.. A ze KCC przesle papiery to przesle ale to Konsul w Ambasadzie wydaje wize ,ile to osob mialo zakaz wjazdu,dostali zaproszenie na rozmowe a tutaj zdziwienie ze nie maja wizy .
serafina Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 cwani są. a pieniążki za 10minutową wizytę i usłyszenie że się człowiek nie kwalifikuje sobie zatrzymują
Justi_87 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 tak, ale warunki udzialu w loterii so ogolnie dostepne i kazdy ma szanse sie z nimi zapoznac. jesli wiesz, ze przesiedzialas wize i masz zakaz wjazdu po co aplikujesz? jesli wiesz, ze zamiast 12 lat wyksztalcenia masz 8, po co aplikujesz? zweryfikowac swoje mozliwsoc jest naprawde latwo i to nic nie kosztuje. pozniej placi sie juz tylko za glupote.
serafina Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 czy będąc u lekarza na badaniach w związku z GC ktoś prosił o zwolnienie lekarskie do pracy za dany dzień?
anka89 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 witam jeśli zostane zaproszona na rozmowe a przed ta rozmowa wezme slub i moj maz pojdzie ze ma do konsula on ma jakie kolwiek szanse na zelona karte razem ze mna ? jak oni to rozpatruja??
anka89 Napisano 21 Października 2013 Zgłoś Napisano 21 Października 2013 wiem ale chce wiedziec jak najwiecej konkretów badzo sie stresuje jak to wszytsko bedzie wygladalo.Sory jesli przeginam . Mam tysiace pytan i myśli ... masakra . Pozdrawiam
sly6 Napisano 22 Października 2013 Zgłoś Napisano 22 Października 2013 anka co do szans to zalezy od karalnosci,stanu zdrowia,zakazu wjazdu na teren USA,klamstwa we wniosku wizowym o wize turystyczna Nie mozna sobie od tak napisac,sa szanse lub tez ich nie ma kazdy przypadek jest inny,
mi0706 Napisano 22 Października 2013 Zgłoś Napisano 22 Października 2013 wiem ale chce wiedziec jak najwiecej konkretów badzo sie stresuje jak to wszytsko bedzie wygladalo.Sory jesli przeginam . Mam tysiace pytan i myśli ... masakra . Pozdrawiam Zakładając, że macie czyste konto, tzn. Jeżeli jesteś zdrowa/i, niekarana/ni, nie macie nic przeskrobanego względem imigration to poprostu bierzesz męża z papierkami i idziesz do ambasady, a jak nadal nie wierzysz to poczytaj forum, użyj wujka google i się przekonasz!!!
anka89 Napisano 22 Października 2013 Zgłoś Napisano 22 Października 2013 a co z oplatami i badaniami maz tez musi sobie od tak zrobic odrazu czy jesli go zaakceptuja to wtedy on zalatwia badania?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.