Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

czy na dokumencie o szczepieniach wydanym przez lekarza z ambasady macie info że "Vaccination History Incomplete"?

tak, ja też tak miałem

Napisano

oo i takie postawy powinny byc wsrod Polonii

pokazac,umozliwic :) udzielic informacji :)

za to Ci dziekuje uslow :) wtedy nie bedzie ze Polak dla Polaka wilkiem .

Takie postawy są wśród Polonii. Masz tu przykład uslow.

A pamiętasz tego pana walczącego o syna i jak mu pomagali inni uczestnicy tego forum?

Skąd się wzięło "Polak dla Polaka wilkiem" mogę szepnąć Ci na ucho (priv) bo nie chcę wzniecać kontrowersji na forum.

Napisano

Witam

Jutro wylot z Warszawy i tak sie zastanawiam co trzeba zabrac, oprócz "żółtych kopert"?

Czy płytki z prześwietlenia i karty szczepień sa wymagane?

Bedziemy tez mieli pod opieka moja siostrzenicę obywatelkę USA i nie wiem jak nas pokierują na lotnisku w NY, czy bedzie ona mogła do końca z nami czy nas rozdzielą?

Uzbierało nam się tez nam na jedna walizkę wiecej i teraz czy dokupić jeden bagaż za 200$ czy raczej wysłać sobie paczka? Ile moze kosztować taka paczka?

Pozdrawiam

Napisano

Witam

Jutro wylot z Warszawy i tak sie zastanawiam co trzeba zabrac, oprócz "żółtych kopert"?

Czy płytki z prześwietlenia i karty szczepień sa wymagane?

Bedziemy tez mieli pod opieka moja siostrzenicę obywatelkę USA i nie wiem jak nas pokierują na lotnisku w NY, czy bedzie ona mogła do końca z nami czy nas rozdzielą?

Uzbierało nam się tez nam na jedna walizkę wiecej i teraz czy dokupić jeden bagaż za 200$ czy raczej wysłać sobie paczka? Ile moze kosztować taka paczka?

Pozdrawiam

Jeśli dobrze kojarzę to płytę z prześwietleniem należy mieć w bagażu podręcznym.

Napisano

Hej czy na rozmowę trzeba mieć kopię wszystkich dokumentów?

Ode mnie wzięto kopie certyfikatu urodzenia i dyplomu, właściwie poproszono mnie o oryginały a ja od razu dałam im je z kserem :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...