medeski Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2014 Uslow super! Oby więcej takich ludzi...
mi0706 Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2014 czy na dokumencie o szczepieniach wydanym przez lekarza z ambasady macie info że "Vaccination History Incomplete"? tak, ja też tak miałem
Anubis Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2014 oo i takie postawy powinny byc wsrod Polonii pokazac,umozliwic udzielic informacji za to Ci dziekuje uslow wtedy nie bedzie ze Polak dla Polaka wilkiem . Takie postawy są wśród Polonii. Masz tu przykład uslow. A pamiętasz tego pana walczącego o syna i jak mu pomagali inni uczestnicy tego forum? Skąd się wzięło "Polak dla Polaka wilkiem" mogę szepnąć Ci na ucho (priv) bo nie chcę wzniecać kontrowersji na forum.
serafina Napisano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2014 tak, ja też tak miałem Ja przedstawiłam swoją kartę szczepień u lekarza i dostałam wszystkie wymagane. I mam szczepienia incomplete. Też logika
leszekny Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam Jutro wylot z Warszawy i tak sie zastanawiam co trzeba zabrac, oprócz "żółtych kopert"? Czy płytki z prześwietlenia i karty szczepień sa wymagane? Bedziemy tez mieli pod opieka moja siostrzenicę obywatelkę USA i nie wiem jak nas pokierują na lotnisku w NY, czy bedzie ona mogła do końca z nami czy nas rozdzielą? Uzbierało nam się tez nam na jedna walizkę wiecej i teraz czy dokupić jeden bagaż za 200$ czy raczej wysłać sobie paczka? Ile moze kosztować taka paczka? Pozdrawiam
sly6 Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 paczka to droga lotnicza ,czy tez morska? cennik poczty polskiej http://cennik.poczta-polska.pl/ mozesz tez wyslac polamerem
kibic Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 Hej czy na rozmowę trzeba mieć kopię wszystkich dokumentów?
Jagosza Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 Witam Jutro wylot z Warszawy i tak sie zastanawiam co trzeba zabrac, oprócz "żółtych kopert"? Czy płytki z prześwietlenia i karty szczepień sa wymagane? Bedziemy tez mieli pod opieka moja siostrzenicę obywatelkę USA i nie wiem jak nas pokierują na lotnisku w NY, czy bedzie ona mogła do końca z nami czy nas rozdzielą? Uzbierało nam się tez nam na jedna walizkę wiecej i teraz czy dokupić jeden bagaż za 200$ czy raczej wysłać sobie paczka? Ile moze kosztować taka paczka? Pozdrawiam Jeśli dobrze kojarzę to płytę z prześwietleniem należy mieć w bagażu podręcznym.
sly6 Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 ta plyte nalezy tam miec a czy ktos o nia zapyta to inna sprawa
serafina Napisano 20 Sierpnia 2014 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2014 Hej czy na rozmowę trzeba mieć kopię wszystkich dokumentów? Ode mnie wzięto kopie certyfikatu urodzenia i dyplomu, właściwie poproszono mnie o oryginały a ja od razu dałam im je z kserem
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.