sly6 Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 alexn a teraz jak nie dojdzie GC po 3 tyg tak samo zacznij tym sie interesowac co do numerow to masz to szczescie ze musisz isc jak pare osob z tego forum,jak widzisz sprawa stara jak kto forum I teraz nie wiadomo czy isc sie pytac po paru dniach czy tez czekac jak dojdzie numer
PaulinaBMKC Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 Witam mam takie nietypowe pytanie jeśli wezmę tel z Polski to dostanę tam w Stanach normalnie kartę do telefonu? Bardzo proszę o pomoc kogoś kto się w tym orientuje.
KaeR Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 Witam mam takie nietypowe pytanie jeśli wezmę tel z Polski to dostanę tam w Stanach normalnie kartę do telefonu? Bardzo proszę o pomoc kogoś kto się w tym orientuje. Dostaniesz. Nie we wszytskich sieciach i telefon moze nie byc kompatybilny z 3G i 4G.
PaulinaBMKC Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 Obojętnie jaka sieć mi to bez różnicy bo i tak głównie chodzi mi o korzystanie ze skype. Dziękuję za odpowiedź w takim razie biorę tel z Polski
KaeR Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 Obojętnie jaka sieć mi to bez różnicy bo i tak głównie chodzi mi o korzystanie ze skype. Dziękuję za odpowiedź w takim razie biorę tel z Polski Jesli chodzi o dostep do internetu przez 3G lub 4G to sprawdz czy telefon jest kompatybilny z dana siecia. 2G to moze byc za malo do skype. Moj telefon z Polski dzialal tylko w 2G, ale niektore telefony dziaja w szybszych predkosciach, wiec nalezy to sprawdzic.
PaulinaBMKC Napisano 10 Września 2014 Zgłoś Napisano 10 Września 2014 Sprawdzałam na GSMARENA i niby jest ok. Zamierzam kupić sobie jakiegoś samsuga tu w Polsce i zabrać go ze sobą.
alexn Napisano 11 Września 2014 Zgłoś Napisano 11 Września 2014 Sprawdzałam na GSMARENA i niby jest ok. Zamierzam kupić sobie jakiegoś samsuga tu w Polsce i zabrać go ze sobą. LTE na europejskiej nokii 625 nie działa jest tylko 3.5G - skype pociągnie nawet z wideo. Może lepiej coś na miejscu kupić z jakiejś craiglisty?
PaulinaBMKC Napisano 11 Września 2014 Zgłoś Napisano 11 Września 2014 Rozmawiałam z ciocią która tam jest i twierdzi że mogę zabrać stąd tel i kupić kartę na której będzie mi chodził skype Koszt takiej karty to 60 $
serafina Napisano 11 Września 2014 Zgłoś Napisano 11 Września 2014 Moj telefon nie dziala w USA Moze dlatego ze jest to stary model Czy po wjezdzie do USA nadal macie info na koncie USCIS Elis : "Your application/petition has been accepted and is pending review"? Czy moze cos Wam sie tam zmienilo? Btw - na lotnisku nie prosili mnie o plyte ze zdjeciem rtg
martaloz Napisano 11 Września 2014 Zgłoś Napisano 11 Września 2014 u mnie jest nadal na uscis elis "has ben accepted and in pending review" Ja juz miesiac po przylocie do stanow i mojej ziel.karty nie ma...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.