Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

alexn a teraz jak nie dojdzie GC po 3 tyg tak samo zacznij tym sie interesowac :)

co do numerow to masz to szczescie ze musisz isc :) jak pare osob z tego forum,jak widzisz sprawa stara jak kto forum :)

I teraz nie wiadomo czy isc sie pytac po paru dniach czy tez czekac jak dojdzie numer ;)

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam mam takie nietypowe pytanie jeśli wezmę tel z Polski to dostanę tam w Stanach normalnie kartę do telefonu? Bardzo proszę o pomoc kogoś kto się w tym orientuje.

Dostaniesz. Nie we wszytskich sieciach i telefon moze nie byc kompatybilny z 3G i 4G.

Napisano

Obojętnie jaka sieć mi to bez różnicy bo i tak głównie chodzi mi o korzystanie ze skype. Dziękuję za odpowiedź ;) w takim razie biorę tel z Polski

Jesli chodzi o dostep do internetu przez 3G lub 4G to sprawdz czy telefon jest kompatybilny z dana siecia. 2G to moze byc za malo do skype. Moj telefon z Polski dzialal tylko w 2G, ale niektore telefony dziaja w szybszych predkosciach, wiec nalezy to sprawdzic.

Napisano

Sprawdzałam na GSMARENA i niby jest ok. Zamierzam kupić sobie jakiegoś samsuga tu w Polsce i zabrać go ze sobą.

LTE na europejskiej nokii 625 nie działa jest tylko 3.5G - skype pociągnie nawet z wideo. Może lepiej coś na miejscu kupić z jakiejś craiglisty?

Napisano

Moj telefon nie dziala w USA :mellow: Moze dlatego ze jest to stary model :rolleyes:

Czy po wjezdzie do USA nadal macie info na koncie USCIS Elis : "Your application/petition has been accepted and is pending review"?

Czy moze cos Wam sie tam zmienilo? Btw - na lotnisku nie prosili mnie o plyte ze zdjeciem rtg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...