Skocz do zawartości

Dv 2014 - Co Po 1 Maja 2013? Pytania I Odpowiedzi

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,9 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Dziękuję za linki. Własnie odwiedziłem te strony, ale coś nie rozumiem. Myślałem, że od 15 sierpnia będzie wiadomo, kiedy (w jakim miesiącu) dany numer będzie miał rozmowę w ambasadzie, ale z tego wynika, że co miesiąc trzeba sprawdzać ten bulletin, żeby się dowiedzieć, tak? Jeśli tak, to lipa. Mój CN to 2014EU00021***

Napisano

Tak. Około 15 dnia każdego miesiąca trzeba sprawdzać visa biuletyn. Sądząc po Twoim numerze może to być dopiero w lutowym/marcowym biuletynie. Ale zaglądaj co miesiąc bo nikt nie wie jakie numery będą zapraszać.

Napisano

Dziękuję za linki. Własnie odwiedziłem te strony, ale coś nie rozumiem. Myślałem, że od 15 sierpnia będzie wiadomo, kiedy (w jakim miesiącu) dany numer będzie miał rozmowę w ambasadzie, ale z tego wynika, że co miesiąc trzeba sprawdzać ten bulletin, żeby się dowiedzieć, tak? Jeśli tak, to lipa. Mój CN to 2014EU00021***

Z takim numerem to można szacować na luty/marzec tak mi sie wydaje. :)

Napisano

Czyżby w sierpniu rozmowy przypadały dla gapciów? Spójrzcie jakie niskie CN!

Byc moze to numery tych, ktorzy musieli drugi raz dokumenty do KCC wysylac. Jest polowa sierpnia a ja do tej pory nie dostalem potwierdzenia ich otrzymania, byc moze bede w podobnej sytuacji :-(

Napisano

Byc moze to numery tych, ktorzy musieli drugi raz dokumenty do KCC wysylac. Jest polowa sierpnia a ja do tej pory nie dostalem potwierdzenia ich otrzymania, byc moze bede w podobnej sytuacji :-(

Zadzwon do nich:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...