karusek Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2013 Czy wiecie na jakiej stronie jest ten visa bulletin? Może macie link? Dzięki. Tutaj bedziesz mial/miala liste zaproszonych na interview w danym miesiacu http://poland.usembassy.gov/poland/appointment.html
AMABO Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2013 Dziękuję za linki. Własnie odwiedziłem te strony, ale coś nie rozumiem. Myślałem, że od 15 sierpnia będzie wiadomo, kiedy (w jakim miesiącu) dany numer będzie miał rozmowę w ambasadzie, ale z tego wynika, że co miesiąc trzeba sprawdzać ten bulletin, żeby się dowiedzieć, tak? Jeśli tak, to lipa. Mój CN to 2014EU00021***
paradoox Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2013 Tak. Około 15 dnia każdego miesiąca trzeba sprawdzać visa biuletyn. Sądząc po Twoim numerze może to być dopiero w lutowym/marcowym biuletynie. Ale zaglądaj co miesiąc bo nikt nie wie jakie numery będą zapraszać.
karusek Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2013 Dziękuję za linki. Własnie odwiedziłem te strony, ale coś nie rozumiem. Myślałem, że od 15 sierpnia będzie wiadomo, kiedy (w jakim miesiącu) dany numer będzie miał rozmowę w ambasadzie, ale z tego wynika, że co miesiąc trzeba sprawdzać ten bulletin, żeby się dowiedzieć, tak? Jeśli tak, to lipa. Mój CN to 2014EU00021*** Z takim numerem to można szacować na luty/marzec tak mi sie wydaje.
AMABO Napisano 15 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2013 Z takim numerem to można szacować na luty/marzec tak mi sie wydaje.
serafina Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2013 Tutaj bedziesz mial/miala liste zaproszonych na interview w danym miesiacu http://poland.usembassy.gov/poland/appointment.html Czyżby w sierpniu rozmowy przypadały dla gapciów? Spójrzcie jakie niskie CN!
karusek Napisano 17 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2013 Czyżby w sierpniu rozmowy przypadały dla gapciów? Spójrzcie jakie niskie CN! Byc moze to numery tych, ktorzy musieli drugi raz dokumenty do KCC wysylac. Jest polowa sierpnia a ja do tej pory nie dostalem potwierdzenia ich otrzymania, byc moze bede w podobnej sytuacji :-(
slowik1 Napisano 18 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 18 Sierpnia 2013 Byc moze to numery tych, ktorzy musieli drugi raz dokumenty do KCC wysylac. Jest polowa sierpnia a ja do tej pory nie dostalem potwierdzenia ich otrzymania, byc moze bede w podobnej sytuacji :-( Zadzwon do nich:)
OLUDOMI Napisano 19 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2013 moja szwagierka też nadal nic ma numer 25@@
slowik1 Napisano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Napisano 20 Sierpnia 2013 moja szwagierka też nadal nic ma numer 25@@ Mam numer podobnej wysokosci, tez czekam na informacje odnosnie interview mam nadzieje ze bedzie na dniach:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.