KasiaJT Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Hej ja mam nr w okolicy 12-13 tys Hej, a blizej 12 czy 13? :-)
viciu080 Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Rozmowa pojutrze, ostatnie porady dla mnie?
leszekny Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Viciu pewnie juz masz wszystko skompletowane. Napewno tez sie juz denerwujesz, wiec radzę zakupić coś na uspokojenie
mi0706 Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Rozmowa pojutrze, ostatnie porady dla mnie? Luz!
oliwia_oliwia Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Ach ! Trzymam kciuki ! Myśl pozytywnie !Daj znać jak będziesz po Ja na interview sobie jeszcze poczekam..
viciu080 Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Dzięki Nerwów właśnie nie ma specjalnie, generalnie to jak nie dostanę to jeszcze nie koniec Świata. Chyba mam wszystkie już dokumenty, nie wiem tylko czy jeśli chodzi o świadectwo i dyplom, czy wystarczy tylko ksero czy ksero z pieczątką notariusza? Co do poświadczenia majątkowego to mam tylko wyciąg z banku, zdjęcia też zrobiłem świeże na wszelki wypadek także chyba wszystko jest.
uslow Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Też mamy taki plan, że moja żona jako główny aplikant przewozi mnie i córkę do US by aktywować green cards, a następnie po 2 tygodniach wracają do Polski by dopinać rzeczy typu wynajęcie komuś mieszkania, sprawy związane z pracą zawodową - żona nie składa wypowiedzenia. Ja pozostanę w US by przygotować dobry grunt pod wspólne życie. Po kilku latach w korporacjach, od jakiegoś czasu pracuję zagranicą w systemie rotacyjnym, więc byłaby to szansa na bycie razem, a nie w rozjazdach. Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, a w moim przypadku "lepiej" w Polsce już było Powodzenia na rozmowie
Ironia Losu Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Witajcie, też jestem tutaj "nowa" chociaż śledze wasze wpisy od jakiegoś czasu. Mam najwyższy tutaj numer XXX50XXX ... i jestem ciekawa czy wystarczy dla mnie wiz. Trzymam kciuki za wszystkich z terminem na październik i czekam na relacje z rozmów. Opisujcie W sumie mamy wspólny cel i moze kiedyś sie w USA spotkamy. Pozdrawiam cieplutko.
j100 Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 Dzięki Nerwów właśnie nie ma specjalnie, generalnie to jak nie dostanę to jeszcze nie koniec Świata. Chyba mam wszystkie już dokumenty, nie wiem tylko czy jeśli chodzi o świadectwo i dyplom, czy wystarczy tylko ksero czy ksero z pieczątką notariusza? Co do poświadczenia majątkowego to mam tylko wyciąg z banku, zdjęcia też zrobiłem świeże na wszelki wypadek także chyba wszystko jest. Ja miałem oryginały. Ale pytali tylko o dyplom. Zdjęcie, które wysłałeś może być "zniszczone", więc lepiej mieć w zapasie - najlepiej takie samo.
leszekny Napisano 1 Października 2013 Zgłoś Napisano 1 Października 2013 J100 a kiedy miałeś interview? J100 a kiedy miałeś interview?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.